Spela musik vart du än är

@Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.se@Som ni vet sedan innan så har jag ett samarbete med Sudio.se som säljer grymma hörlurar och högtalare. Deras produkter är något som jag stolt kan rekomendera då det är bra kvalite och sjukt bra ljud.
@Kah har fått testa dom flesta av deras produkter genom åren, men en favorit är deras högtalare som heter Sudio Femtio. Detta är en Bluetooth-högtalare med innovativa funktioner ihop med studios snygga design. Förutom att den har en supersnygg design och otroligt bra ljud med bas så har den även 14 timmars speltid och är vattentät. Detta gör att man kan ha den både inomhus och utomhus eller varför inte en inne och en ute? Den passar perfekt nu under sommaren när man spenderar mer tid ute och man samtidigt vill lyssna på musik/podd/böcker med grymt bra ljud. För man kan nämligen koppla ihop 2 högtalare som gör att man han ha samma musik spelandes på 2 platser samtidigt.

@Självklar får ni en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela deras sortiment och allt ni behöver göra är att ange koden: Svenskabloggare.15 i kassan.

@Men inte nog med det, ni får även en gåva på köpet. Det är nämligen så att alla som handlar får en gratis korthållare och den ser ut som på bilden nedan.
@Så om ni är ute efter en snygg högtalare med grymt ljud så tycker jag absolut att ni ska kolla in dessa.

2020 07 31 22 04 35 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar