Svar på frågestund del 1

Frågade det här förra frågestunden men fick inget svar. Vad hände med Vickys könsbyte som skulle ske i början av året?

Svar: Jag har noll koll på bloggaren Vicky och läser inte själv hennes blogg men jag har kollat lite nu.

Hon har skrivit ett inlägg HÄR där hon berättar om att hon nu har blivit godkänd för sina operationer och staten står för kostnaderna skriver hon, så det är utredningen som gjort att det inte blivit av ännu.

 

Har kissie verkligen den där tatueringen på låret eller var det bara Photoshop??

Svar: Det var photoshop då den inte synts på någon annan bild förutom just den plåtningen.

 

Är Alexandra och Desiree kusiner?

Svar: Det finns ingenting som tyder på att dom ska vara släkt alls.

 

Hej jag undrar är kissie och C fortfarande tsm? Vilken blogg tycker du mest om?

Svar: Det senaste jag fått veta är att dom fortfarande är ihop men att det inte är helt hundra mellan dom (dock är kanske inte detta sant då det endast är tips). Jag gillar allas bloggar men Kissies, Dessies och Amirs är bra då dom är bra uppdaterade.

 

Vad tycker du om blondinbellas produkter? Hon beskriver dem som om dem vore bättre än dior och channel. vad tycker du om priserna på dessa produkter?

Svar: Jag har faktiskt inte testat någon produkt ifrån Blondinbellas kollektion och har inga planer på att göra det då jag är nöjd med dom produkter jag redan använder. Jag kan tycka att priserna är väldigt höga speciellt när produkterna är så små.

 

Vad får dig att tro att detta är en skvallerblogg? Allt du skriver om går att läsa själv.

Svar: Vi ha alla olika åsikter men detta är en skvallerblogg men i sin egen sort.

Min skvallerblogg är objektiv så gott det går, det är både skvaller samt en blogg där allt samlas som är värt att veta om bloggarna. Tex om man är nyfiken på alla bloggarna men inte orkar eller hinner kolla igenom alla bloggar så behöver dom bara gå in på denna bloggen så får dom veta det som är värt att veta plus skvaller.

Dock är det dåligt med skvaller i bloggvärlden men jag har ett spår på ett skvaller som jag hoppas leder till någon smaskigt åt er.

 

Vet att du inte skriver om Sarah Tjulander i vanliga fall, men måste bara fråga om du vet hur gammal hennes pojkvän Chris är? Han ser otroligt mycket äldre ut än henne som är 18. Har undrat detta jättelänge och du kanske har mer koll på detta än vad jag har! :

Svar: Sarah är ihop med en kille som heter Chris sedan 6 månader tillbaka (tack för uppdateringen kring hennes pojkvän) många frågar om hans ålder men jag hittar tyvärr inget svar kring detta.

 

Vad tror DU att Isabelle Strömberg kommer göra när hennes blogg slutar vara populär?

Svar: Oj vilken svår fråga, jag känner ju inte henne så är svårt att veta vad hon skulle passa som men jag tror hon kommer föröka hålla bloggen in i det sista. Men vad hon gör om den går ner helt tror jag hon kommer plugga eller börja jobba kanske som bartender.

 

Har du någon bokstavskombination eller annan diagnos? 🙂

Svar: Nej det har jag inte och jag tycker det var en väldigt elakt att fråga om jag har en diagnos, jag har förklarat säkert en miljon gånger att jag inte är bäst på att stava.

Men den största anledningen är som jag också skrivit en miljon gånger att jag jobbar på mitt vanliga jobb och sedan har jag min familj. Så när jag bara har några minuter över och ska uppdatera snabbt innan jag ska iväg osv så hinner jag inte dubbelkolla stavningen tyvärr.

Många gånger är det inte att jag inte kan stava ordet utan att jag trycker på fel tangent på tangentbordet i farten.

Men jag har också sagt till er alla som klagar på något stavfel här och där att jag kan låta bli att uppdatera när jag har lite tid och endast lägga upp inlägg när jag har tid att kolla igenom inlägget 1-2 gånger innan jag publicerar men då blir det kanske bara 2-3 inlägg om dagen upp till er.

 

 

2013 12 22 08 18 33 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar