Svar på frågestund del 1

Vilka bloggare har du nakenbilder på?

Svar: Jag har inga nakenbilder på någon bloggare förutom dom som redan finns ute på internet, jag fick två mailade till mig på Foki men dom var ej verkliga.

 

Är det sant att Paow är med i Paradise hotel just nu?

Svar: Jag kan inget säga om detta tyvärr men jag kommer lägga upp ett inlägg om detta i veckan som kommer.

 

Ta inte detta negativt. Men känns som uppdateringen här har blivit sämre. Här förklarar du varför det är så idag. Men finns det någon anledning till dem andra dagarna?

Svar: Det har varit så otroligt mycket det sista med jobbet och sen har jag varit sjuk men jag gör lika många inlägg om dagen som innan.

Men sen är det väldigt lite skvaller den sista tiden men försöker mitt yttersta för att hitta allt skvaller men ibland kan inte ens jag hitta något tyvärr.

 

Är detta sveriges största skvallerblogg nu?

Svar: Ja detta är nu Sveriges största skvallerblogg, tyvärr så har vi inte fått ihop statistiken till bloggportalen ännu då den inte visar alla besökare via domänen men vi jobbar på det 🙂

 

Vad jobbar du med?

Svar: Jag jobbar i en Ica butik

 

Vem är din favoritbloggare? Är Kenza sveriges största blogg igen?

Svar: Jag har ingen favorit men dom bloggar jag alltid följt är Kissie, Foki, Paow och Dessie. Ja det är hon men Blondinbella ligger inte långt efter.

 

Kan du inte skriva lite om Steffi och Isabelles nya umgänge? Alla tattoo snubbar och Sandy, vad är det för folk och vad har dem gjort tidigare?

Svar: Ja absolut kan jag göra det, kan skriva ett inlägg om dom alla 🙂

 

kan du inte köra gammalt skvaller oxå typ som när kissie misshandla paow har du träffat kissie eller pratat med henne hur va hon isf

Svar; Jag försöker göra lite sådant ibland men visst kan jag köra mer sådana inlägg när det inte finns något nytt skvaller.

 

ge oss något gott skvaller om isabelle!!!!!

Svar: Jag försöker men just nu är det enda som finns om Isabelle rykten om att hon tar droger men ingen som är bevisat så svårt att lägga upp om det då.

 

2012 10 03 21 24 44 5 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar