- Senaste nytt från kändispressen

Pernillas okända misär-liv avslöjas av en släkting

Den svåra tiden satte sina spår. 
Pernilla Wahlgren tvingades haka sig fram i undanskymda gallerior och på obskyra företagsspelningar.
Nu avslöjas de tunga åren när artisten tvingades slåss för brödfödan.

Det dramatiska scenariot är nästan som taget ur en roman av Charles Dickens. En trasig och fattig Pernilla Wahlgren, 51, tvingas slita för brödfödan, varje dag är en kamp för att få en spelning för mat.

  • Här festar Pernilla Wahlgren med Sean Banan. Men så kul har det inte alltid varit för den kvittriga sångerskan.

  • Nyligen hade Pernilla Wahlgren flera riktigt magra år då sångerskan tvingades spela på undangömda gallerior och på obskyra företagsgig.

  • Det är Pernilla Wahlgrens hjärtevän Johan Pråmell, som är tv-producent, som har lyckats vända Pernillas hela karriär med succén "Wahlgrens värld".

  • Pernilla Wahlgren var nyligen inblandad i en infekterad konflikt med Marbella-svenskar om var hon egentligen bodde. Till slut tvingades sångerskan erkänna sig besegrad.

  • Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso gör Pernilla supersuccé med "Wahlgrens värld".

  • Pernilla och Bianca står varandra mycket nära.

  • Pernilla Wahlgren fick en exklusiv väska från Louis Vuitton i födelsedagspresent. Numera har dock Pernilla också råd att unna sig och sägs spendera sina pengar på inredning. Bilder: TT och Instagram

Tänk er själva: en svältfödd Pernilla stryker kring knutarna i en blåsig stockholmsförort, iklädd en maläten kofta med smuts-rufs i håret. Den knotiga sångerskan liksom kvider och bär på ett inre desperat hopp om att den lokala gallerian har renoverats. Kanske har företagarföreningen skramlat ihop sina sista småmynt för att desperat få lite "kändis" som krydda på eventet innan kommunstyrelsen ordförande ska hålla fint tal?

LÄS MER: Abba-Bennys hemliga stöd till Josefin Nilsson ända in i det sista

Riktigt så illa har det nog aldrig varit för artisten. Men faktum är att hon hade det väldigt tufft i många år – något hon själv vittnat om vid flera tillfällen. Att var ensamstående mamma och verksam inom showbiz kräver en alldeles särkild kaliber. 

Det var ju inte bara Pernilla Wahlgren som hon skulle ta hand om. Sångerskan är fyrbarnsmor vilket innebär en stor press – barnen ska ha mat på bordet och kläder på kroppen. Och var tog papporna vägen? Hänt i vecket-relationerna med EmilioPolis-Jocke och allt vad de heter var sedan länge över. Någon ny maskulin kärlek vid Pernillas sida har vi ju för övrigt inte sett röken av på flera decennier och man kan ju undra om hon inte längtar efter lite manlig ömhet? 

Det var, hur som helst, en pressande tid och den glittrande "star-qualityn" för en artist av hennes rang skulle så klart upprätthållas. 

LÄS MER: Därför bryter äkta makarna Parnevik upp

Champagne, limousinefärder och tjusiga, men ack så dyra, galaklänningar är allt i sin härliga mix vardag i en schlagerstjärnas spektakulära liv och det blev därför helt enkelt tufft för Pernilla, som fick kavla upp ärmarna och fylla ladan för sig och ungarna så gott det gick.
– Ut och leta tombrukar med er!, lär hon ha skrikit till barnen när misären var som värst. 

Nu har dock vindarna vänt och Pernillas "andra vår" kom farandes som en välkommen livboj ombord på "Titanic". I programmet ”Wahlgrens värld” kunde sångerskan på nytt blomma ut och visa hela sin härliga karisma. Svenska folket var som lamslagna av den storstilade comebacken – men när succé-chocken lagt sig spred sig snart breda varma leenden framför tv-apparaterna över hela landet. Kanal 5-cheferna gnuggade så klart händerna av förtjusning när det insåg att de skapat tv-historia för en närmast besatt publik över generationsgränserna. 

LÄS MER: Kungen brutalt attackerad på sitt lantgods

För Pernilla innebär den framgångsrika realityserien att hon i dag lever ett helt annat liv än under den svåra "tomburks-perioden". Det sägs att fakturorna är riktigt saftiga och att Pernilla med något lystet i blicken spenderar mycket på inredning och annat trevligt som gör livet värt att leva. 

Den omtyckta och kvittriga sångerskan har nu så mycket kosing på fickan att hon utan problem kan hänge sig åt lyxiga aktiviteter under sitt "Marbella-liv" i spanska Benahavis och i det guld- och ananasinreddda huset "Casa Rosa", där det tydligen kan gå riktigt vilt till, har vi hört. 

Sonen Benjamin, 21, är en etablerad ung och finlemmad artist, som nyligen uppträdde på Victoria-dagen i Borgholm och fick kärleksfull uppmuntran av prins Daniel, 44, hyllar sin mammas starka comeback och lägger samtidigt korten på borden gällande hennes tidigare så okända misär-liv. 

LÄS MER: Kristin Kaspersen otäcka skadan plågar henne svårt

– Jag är så stolt över henne. Shit alltså, min mamma. Hon lever drömlivet nu. Hon har slitit i alla år och försörjde oss genom att åka runt i köpcentrum och på företagsgig men det har hon inte behövt göra de senaste åren efter succén med ”Wahlgrens värld”, berättar Benjamin i en intervju i Aftonbladet

Charles Dickens kunde inte ha beskrivit det bättre.

LÄS MER: Eva O'Neills rasande attack på Silvias porrväninna Fröken Sug
LÄS MER: Benjamin Ingrosso om rivaliteten med storasyster Bianca
LÄS MER: Victorias svåra dilemma med prins Oscar

EXTRA: Har haft det väldigt tufft i många år!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Pernilla Wahlgrens okända misär-liv avslöjas av en släkting

comments powered by Disqus

Senaste från På Löpet

Paolo Robertos kvinno-attack efter sexköpet

Paolo Roberto går återigen till attack mot feminister.
Pastaprofilen konstaterar i en intervju ett år efter sexköpet att hans politiska åsikter inte förändrats.
Den tidigare proffsboxaren går på offensiven.

tisdag 18 maj 2021