- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Ben och Nicci har gjort slut

25 september, 2018 | 7:09

Igår kunde man se på Bens instastory att Nicci har gjort slut med honom och man ser på bilden att han är väldigt ledsen över detta. Ganska snabbt så började kommentarerna att trilla in där dom gav sig på Nicci ganska hårt och många anser att hon är en golddigger som bara var ute efter att bli känd och nu när hon har många följare så dumpar hon honom. Hon bli kallad för både hora och vidrig på flera kommentarer och vissa har även börjat gå på hennes bror.

Ben sa ifrån efter en stund där hans skriver att det är tråkigt att hans följare skriver som dom gör och att det inte är schysst att kränka henne. Även Nicci har tagit upp detta på sin blogg där hon skriver att det tog slut mellan dom efter att dom satt och pratade i söndags men trots att det är slut så älskar hon Ben.

Men hon förklarar också att även fast det finns massor hos Ben som hon älskar så är det även flera saker hos honom som får henne att må dåligt. 

 

Ingen ska behöva ta sådan skit som Nicci fått ta när vi utanför deras förhållande inte vet någonting alls om vad som hänt mellan dom!

Faksimil:nouw.com/niccis

Paow i hemliga beundrare

25 september, 2018 | 6:52

Igår visades avsnittet med Paows medverkan i Hemliga beundrare och ni kan se lite av hennes medverkani  klippet nedan annars kan ni se hela HÄR.

Och för er som är nyfikna på Anton Linderholm som Paow bjuder ut så hittar ni hans instagram HÄR.

 

Faksimil: instagram/linderholmen

Jobbar Sindy som strippa?

24 september, 2018 | 10:02

Fick in ett tips om att det verkar som att Sindy jobbar som strippa på Clubb Prive. På deras instagram så ser man en bild på en tjej som jobbar där och man ser tydligt att det är Sindys tatueringar som syns på personen på bilden och jag visar upp dom här nedan.

 

Men eftersom man inte ser Sindys ansikte på bilden så kan jag inte säga att det är hon men tatueringarna tyder på att det är det vad tror ni?

 

Faksimil: instagram/clubprivesthlm och instagram/sindyniklasson

Andreas Wijk är programledare för "Salongen"

24 september, 2018 | 7:44

Nu är det snart dags för premiären av den nya realityserien "Salongen" där vi ser ingen mindre än Andreas Wiljk som programledare. Salongen är en realityserie som sänder live 5 dagar i veckan där 8 duktiga frisörer live ska göra sitt jobb framför kameran under 7 veckor. Eftersom kunder alltid har ett bagage och pratar mycket om sina liv under sina besök så tror dom att detta kan bli en bra serie att följa. En av dessa 8 frisörer kommer att vinna och det som avgör vem som vinner är hur duktiga dom är som frisörer men också hur dom bemöter sina kunder.

Premiären var igår men det är först idag som livesändningen går igång kl 16 på svt och varje vardag mellan 16 och 19 så kan man på svt se frisörerna live. Vem som helst får komma in och klippa sig och det är helt gratis står det på gp och salongen ligger i centrala Göteborg.

 

Vad tror ni kommer detta vara något som många kommer kolla på? Jag ror i alla fall att Amir kommer att se på detta och det ska bli kul att höra vad han som frisör anser om programet och frisörernas jobb.

Faksimil: svt.se och gp.se

Blondinbella skriver om sitt öppna förhållande

24 september, 2018 | 7:34

Trots att Blondinbella vill hålla sitt privatliv privat så har hon nu ändå skrivit lite om sitt öppna förhållande. Hon har tidigare berättat att hon vill ha en öppen relation där hon ska kunna träffa vem hon vill och hon vill heller aldrig leva under samma tak med någon igen.

Nu förklarar hon att det inte handlar om sex när hon skriver om det lppna relationen som hon har med Hampus utan att det handlar om inställningen man har till relationen. Hon anser att äkta kärlek kommer när man har noll ego och inte äger varandra men läsare får inte riktigt ihop det. Dom undrar hur hon kan se det som noll ego i hennes relation när allt kretsar kring henne och vad hon tycker. Eftersom hon vill bo själv, träffa vem hon vill, endast prata/lyssna på det hon vill, träffas när hon vill osv så anser många nu att det inte är att leva med noll ego utan att allt kretsar kring henne och inte den andra i relationen.

 

Faksimil: isabellalowengrip.se

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Melanias utklassning av Michelle Obama

Skratta inte åt Melania Trump.
Hon är en intelligent kvinna som brädar tidigare presidentfruar i ett avseende.
Slovenskan är extremt språkbegåvad.

tisdag 25 september 2018