- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Marcelos pik mot Nicci

25 april, 2018 | 20:46

Nu har Marcelo skrivit ett inlägg om hans nya kärlek och hur han känner sig färdig som singel då han älskar tjejen (Nina) som han är ihop med nu. I början av inlägget så berättar han att även fast det inte är så hemligt längre vem hans nya tjej är så väljer han att vara försiktig med att skriva om henne då det blev kaos förra gången.

Med förra gången så menar han Nicci och han skriver att "iofs så var den tjejen rätt trött". Vad han menar med det går han inte in på men dom flesta försvarade dock Nicci i deras uppbrott då många ansåg att Marcelo behandlade Nicci illa genom att gå ut och festa och hånga med andra osv.

Marcelo har provocerat ganska rejält i sin blogg senaste månaderna och han har själv påpekat att all publicitet är bra publicitet då det bidrar med läsare/pengar till honom.

 

Vi får se hur länge han ska fortsätta pika Nicci i sin blogg.

Faksimil: Marcelos.se

Foki visar stolt upp sin kropp efter graviditeten

25 april, 2018 | 20:08

Vi har tidigare sett flera bloggare vara med på omslaget av tidningen Mama och ni kan se några av dom här nedan. Nu är Foki nästa bloggare på tur att ställa upp för tidningen men om hon kommer vara på omslaget är oklart då hon skriver att det är ett reportage.

Men när dom andra varit på omslagen så har det även varit stora reportage om dom inne i tidningen också. Fokis reportage handlar om mammakroppen efter att man fått barn och hon berättar att hon stolt visar upp sin kropp och hon tycker att det borde vara mer av det positiva budkapet ute i samhället.

Det ska även vara den internationella mammamagen dagen vilket betyder att även Paula tagit upp ämnet om sin kropp efter sina graviditeter. Även Paula skriver att hon är stolt över sin kropp trots attd en ändrats efter båda barnen.

Faksimil: fokis.se och paulas.me

Hanna målar av bloggarna

25 april, 2018 | 19:40

Det finns en tjej vid namn Hanna som har ett instagramkonto som heter hanna.designs och ni hittar hennes konto HÄR. Idag har jag sett både Saga Scott och Keza hylla hennes bilder så frågade henne om jag fick visa hennes bilder på bloggarna/youtubers här på bloggen vilket gick bra.

Här nedan ser ni några av alla personer som hon målat av, vad tycker ni om bilderna är det likt?

Bilderna tillhör Hanna

Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

25 april, 2018 | 8:21

Att en del bloggare fått sina operationer gratis genom åren är ingen hemlighet då bland annat Kissie själv gått ut med att hon fick sina börst gratis mot att dom fick filma henne på sjukhuset. Man ser också när det är gratis eller delvis gratis och det är när bloggarna/influencers skriver om företagen i massa inlägg med länkar och namn på kliniker och personal osv.

Senaste bloggaren i raden att få erbjudandet om gratis börst är Egoina och detta delade hon med sig av på instagram för 2 dagar sedan ( tog print när hon lade ut det men glömde sedan att skriva om det här i bloggen) där man kan se vad företaget skrivit till henne. Egoina markerar att om hon vill operera sig så betalar hon det själv och skulle aldrig ta något sådant genom ett samarbete med sponsring. I samma medelande så skriver företaget att dom letar efter starka influencers att ge gratis operationer så vi får se om det är någon bloggare som nappar på detta och opererar sig inom snar framtid.

En annan som tagit fram sin åsikt kring detta är Paula och hon har skrivit ett långt inlägg om det på sin blogg HÄR. Paua förstår att gratis är gott men att det inte är ok att använda operationer för sponring då man har ett socialt ansvar. I samma inlägg så ger hon en eloge till Amir som valde bort att göra reklam för onlinespel då det kan bidra till spelmissbruk. Hon ser inte att det är fel om någon vill operera sig men att det är viktigt att man går till en seriös klinik och inte bara tar en klinik som ger bort operationer för att få reklam med kanske en rabattkod.

 

 

Faksimil: Paulas.me

Paow väljer bort bloggen pga dom elaka kommentarerna

24 april, 2018 | 22:34

Det är ingen nyhet att bloggare får ta mycket skit bland sina kommentarer på bloggarna och en del väljer att låta dom ligga synligt medans andra  raderar dom elaka. Ett exempel är tex Egoina och Foki som i stort sett aldrig får in några negativa kommentarer och antagligen så väljer dom att radera dom så fort dom ser dom.

Andra så som tex Kissie, Paow, Blondinbella osv låter dom flesta elaka/negativa kommentarer ligga kvar. Men trots att Paow bloggat i ca 11 år så berättar hon nu att dom elaka kommentarerna är det som fått henne att hålla sig borta en del från bloggen sista tiden.

Hon skriver att efter att hon gjorde slut med Lance och skrev öppet om hur dåligt hon mått så har hon fått in så elaka kommentarer att hon varit tvungen att radera många av dom. Hon förstår inte varför det ska vara något fel med att hon skriver öppet om att hon mår dåligt och undrar också varför dom som skriver så elakt inte bara kan lämna hennes blogg.Hon avslöjar också att efter att det tagit slut mellan henne och Lance så har dom försökt två gånger att få det att fungera igen men utan resultat och detta har gjort att hon mått väldigt dåligt.

 

Här nedan kan ni se några av dom elaka kommentarerna som kommit in på dom 4 senaste inläggen och dessa har hon valt att låta ligga kvar.

Faksimil: paow.se

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

onsdag 25 april 2018