• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: [email protected] – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

24 september, 2017 | 15:37

Sponsrat inlägg i samarbete med Belissas.com

 

 

 

 

Ingen av er har nog missat att dom flesta bloggarna gjort reklam för företaget Belissas.com antingen om deras tandbekning i skenor eller den ny populära tandkrämen som bleker tänderna. Jag blev väldigt nyfiken på produkten som alla pratar om så kontaktade företaget så jag har nu fått lov att testa deras tandblekning i skenor. Jag kommer beskriva hur man gör steg för steg men ett ordentligt resultat får ni om ett par veckor då man ska bleka under en viss tid för att få ett bra resultat.

Det jag provat hittar ni HÄR och det är ett starkitt där allt finns för att man ska få det vita leendet som man vill ha.

Här är stegen som man ska följa:

1. Man formar skenona genom att doppa dom i varmt vatten, sedan sätter man in dom och trycker med fingrarna för att skenan ska forma sig efter just dina tänder

2. Borsta tänderna noga innan användning

3. Lägg en tunn linje med gel på framsidan av skenan och man behöver bara lite längs hela skenan

4. Sedans ätter u in dom i munnen och lägger lampan emot (plastskenorna längst fram var i vägen så jag klippte bort mina för att kunna lägga lampan emot skenan som låg mot tänderna)

5. Låt det verka i 20 till 40 min och sedan borstar du noga tänderna igen för att få bort allt gel.

 

Dom råder att man upprepar processen i 3 till 10 dagar för att uppnå det resultat man vill ha dock kommer jag ta en paus med 1 till 2 dagar mellan varje behandling för att inte skada mina tänder på något sätt.

 

OBS: Detta är ett reklaminlägg

Jockiboi vill göra en serie eller en film

24 september, 2017 | 15:11

Idag släppte Jockiboi den senaste spökjakten som han var i Norge och gjorde med bland annat Jonna och Paow. Han berättar nu på sin snapchat att klippet är långt över tv kvalite och nästan bio kvalite och därför skrattar han åt folk som säger att han suger på youtube.

Sen skriver han också på snapchat att han vill samarbeta med Netflix då dom är en finare plats är youtube och göra en serie eller långfilm.

 

Viktor Frisk har haft sex med ca 15 stycken

24 september, 2017 | 15:04

Viktor Frisk har varit med i Podden "tankar med" där han avslöjar när han blev av med oskulden men också hur många han har legat med.

Han hade sex första gången med en kille när han var 19-20 år och han har totalt haft sex med ca 15 stycken och detta svarar han när han fick frågan på hur många av varje kön som han legat med.

 

HÄR kan ni lyssna på hela avsnittet

Nu har Elaine kommit på vad hennes son ska heta

24 september, 2017 | 9:41

Nu har Elaine och hennes son äntligen valt ett namn till sin son som dom kallat för Benny sedan han föddes.

Namnet blev Pacal och efter detta så har dom inte fler killnamn men tjejnamn har hon några på lager. I samma inlägg så skriver hon om att hennes man tagit upp preventivmedel varpå Elaine svarar på att det låter bra om det är han som steriliserar sig.

Idag finns det preventivmedel mest för kvinnor men för män gäller det att använda kondom eller sterilisera sig. Vad tycker ni kring att män måste sterilisera sig om tjejen vägrar preventivmedel när det inte finns preventivmedel för män?

Faksimil:blogg.mama.nu/elaineeksvard

Anitha Schulman "Katrins fest var som en studentskiva på crack"

23 september, 2017 | 8:36

Anitha Schulman har startat ett eget program på aftonbladet tv som heter "Anitha" och i det första avsnittet gästar Katrin Zytomierska.

Katrin är där för att prata om sin fest som hon hade på sin födelsedag samt hennes fokus på att tjäna pengar.

HÄR kan ni se avsnittet och Anitha var på Katrins fest och hon tycker att efterfesten var som en studentskiva på crack. Här är lite av vad Katrin berättar i sin medverkan:

*Hon har aldrig blockat någon på sociala medier

*Hon älskar hat och nättroll då det är det enda spännande med sociala medier

*Hon tycker att alla ska få säga vad dom tycker även om dom tycker att hon är ful eller fet

*Det var en del drama på hennes fest men det är inget som hon kan ta upp

*Det hon berättar är dock att det var många kändisar som hånglade, bet varandra i rumpan och mycket mer

*Hon planerar aldrig någonting utan allt är helt spontant

*Det enda hon bryr sig om är att tjäna pengar

*Hon tar minst 30 tusen för ett sponsrat inlägg

*Dom tar upp en bild där katrin står på vågen och man ser i spegelbilden att hon inte har trosor på sig. Katrin blev förvånad och undrar varför ingen sagt något innan

 

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

söndag 24 september 2017