- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Kissie gör narr av Blondinbella del 2

21 april, 2018 | 13:08

Igår morse så lade jag upp en video där man kunde se Kissie göra narr av Blondinbella på sin instastory. Kissie fortsatte under hela dagen igår att göra narr av Blondinbella på sin instastory och dom flesta verkade tycka att det var väldigt likt och även roligt.

Men en sak som både jag och några av hennes läsare reagerat på är att Kissie så ofta tar upp detta med att hon är feminist och att kvinnor ska stötta varandra. Men stöttar Kissie verkligen Blondinbella när hon gör narr av henne inför alla sina tittare/följare? Är inte detta att gå emot det Kissie skriver att hon strävar efter alltså att kvinnor ska backa varandra och inte gå emot varandra?

 

Här har ni Marcelos nya flickvän Nina

21 april, 2018 | 13:03

Jag skrev för en vecka sedan att Marcelos flickvän heter Nina men ville inte skriva ut hennes efternamn fören jag kunde bekräfta att det faktiskt var hon. Men nu har Nina och Marcelo lagt upp samma bild på sociala medier samt att Marcelo lagt upp en bild på dom två ihop igår när dom firade hennes födelsedag i Stockholm.

Tjejen som Marcelo skriver att han älskar heter Nina Glimsell och hon bor i Göteborg men Marcelo berättar att hon inom kort kommer att flytta till Stockholm.

HÄR hittar ni hennes instagram som är öppen för alla att kunna gå in på.

Faksimil: marcelos.se, instagram/amarelloo och instagram/ninaglimsell

Blondinbella har inte tid att slå in presenter till sina barn

21 april, 2018 | 10:10

Igår fyllde Blondinbellas dotter Sally år och nu har Blondinbella fått en hel del kritik kring firandet av hennes dotter. Hon visar upp ett lekhus, paket och tårta (självklart är presenterna sponsrade då hon tidigare i veckan skrev att det var ett samarbete med lekmer) och när hon får frågan angående ifall hon slagit in paketen eller gjort tårtan själv skriver hon nej.

Enligt Blodninbella så har hon inte tid att ordna saker så som att slå in paket eller laga en tårta och därför får hon hjälp med sin markservice. Läsarna anser att det handlar om vad man prioriterar och i det här fallet så tycker dom att hon borde ha prioriterat sina barn framför att gå ut på barnlediga kvällar, fixa håret/sminket osv.

Tror ni Blondinbella verkligen inte har tid att slå in presenterna/laga tårta/fixa inför kalas eller tror ni det handlar om att hon prioriterar bort det mot roligare saker?

Faksimil: isabellalowengrip.se

Grattis Kenza

21 april, 2018 | 10:02

Ett stort grattis till Kenza som idag fyller 27 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Bilden tillhör Kenza

Kissie gör narr av Blondinbella

20 april, 2018 | 7:09

För en ecka sedan så var Pernilla Wahlgren ute och reste och valde då att gör narr av Blondinbella på sin instastory och nu har Kissie gjort samma sak.

Kissie befinner sig just nu på Arlanda med 2 av sina vänner för att resa till London och medans dom väntar på flyget så passar dom på att göra narr av Blondinbella. Här nedan i videon så ser ni hur man tydligt ser att det är Blondinbella dom driver med och dom visar även upp produkter från LCC för att vara extra tydliga.

 

Ok eller inte att kända personer gör narr av Blondinbella för att hon är så glad och positiv hela tiden?

 

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

lördag 21 april 2018