- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Odd vill inte ha barnen varannan vecka

21 maj, 2018 | 9:15

Senaste månaderna så har Blondinbella skrivit i sin blogg flertal gånger att hon och Odd kommer att köra med varannan vecka efter sommaren. Nu har dom haft barnen 3 dagar var på rullande band och trots få dagar åt gången så har Blondinbellas äsare gett henne hård kritik angående att hon ger bort dagar samt går ut på kvällar då hon har barnen.

Odd har valt att inte kommentera någonting om Blondinbella efter att dom gick isär för ett år sedan medans hon har valt att pika honom flertal gånger på bloggen. Nu har hon ännu en gång skrivit om Odd i bloggen och den här gången är det för att hon är väldigt arg då Odd inte vill ändra till varannan vecka utan istället ha kvar som dom har nu med 3 dagar var.

Läsarna tycker inte att hon borde hänga ut Odd såhär och att dom istället kanske ska öka med någon dag eller 2 istället för att gå från 3 dagar till 7 dagar.

Faksimil: isabellalowengrip.se

Jonna Lundell släper en bok

20 maj, 2018 | 22:14

I april gick Jonna ut med att hon håller på att skriva på en bok och att hon gjort detta under dom senaste månaderna. Nu finns hennes bok redo att bevaka hos Adribris HÄR och boken heter "Jonna Lundell - PMS-kossan".

Jonnas bok är en självbiografi där hon berättar om sin uppväxt fram tills att hon träffade Jocke men en stor del av boken handlar om hennes sjukdom som visade sig vara PMS.

 

 

Någon av er som är sugna på att läsa Jonnas bok?

Faksimil: Adlibris.se

Kissies dubbelmoral

20 maj, 2018 | 12:52

Jag forstätter i spåret angående strippor då jag fick in ett tips om att Kissies tycke kring strippor inte helt går ihop då hon tycker att det är ok med manliga strippor men inte kvinnliga.

Det var i slutet av 2016 som Kissie lade upp ett inlägg på sin blogg som hon snabbt raderade på grund av alla kommentarer. I inlägget så visar hon upp bilder från hennes festkväll där det fanns manliga strippor med på festen och hon skrev till sitt försvar att "En manlig strippa är ju bara lite roligt, det är ju underhållning".

Hon skrev också att det inte var sexigt eftersom alla skrattade men att det inte hade varit ok om det var kvinnliga strippor. Informationen kring detta hittades på modette.se som skrev en artikel om just detta 2016 och Kissies inlägg där hon gav svar på detta hittar ni HÄR.

 

Är det verkligen ok att ha manliga strippor när man anser att det absolut inte är ok med kvinnliga?

Faksimil: modette.se och kissies.se

Bloggarnas åsikter kring strippor

20 maj, 2018 | 12:29

Ett hett samtalsämne senaste veckan har varit strippor och nu har både Paula, Hugo och Kissie skrivit ut sina åsikter kring strippor i sina bloggar.

Ni hittar Kissies inlägg HÄR, Paulas inlägg HÄR och Hugos inlägg HÄR.

Såhär tyckker bloggarna om strippor:

Kissise: Hon är helt emot det då hon anser att det är väldigt sexistiskt att hyra strippor för underhållning. Eftersom hon anser att kvinnor inte är till för mäns underhållning så har hon noll tollerans mot strippor om hon skulle gifta sig.

Paula: Hon tycker inte att det är så kul men att det på något sätt hör till en svensexa och att hon inte skulle bli helt förkrossad om det skulle förekomma men inget hon helst vill. Men sen undrar hon om hon har dubbelmoral eftersom hon själv inte skulle ha något emot att ha en manlig strippa på sin möhippa.

Hugo: Han har ingenting emot strippor alls utan han ser det som en kul grej och hade gärna sett att det fanns strippor på hans svensexa. Men tyvärr så gillade inte Hugos läsare hans svar utan det slutade med att Hugo fick skriva ett nytt inlägg efter att läsarna frågat hur han ställer sig till frågan om Paula eller deras barn blir strippor.

Ni kan läsa hans andra inlägg HÄR där han berättar att om hans barn väljer att bli strippor så är det helt deras val även om han inte skulle tycka att det var så kul. Slutsatsen av hans inlägg är att om Paula eller hans barn vill bli strippor så kommer han inte säga emot det så länge dom gör det av eget val och inte av tvång.

 

Vad tycker ni kring frågan om strippor är ok eller inte på svensexa/möhippa?

Faksimil: kissies.se, paulas.me och hugorosas.se

Bättre bilder på Isabelles nya hårfärg

20 maj, 2018 | 12:01

Här kommer 2 bättre bilder på hur Isabelle Strömbergs nya hårfärg ser ut.

 

Faksimil: instagram/isabellestromberg och instagram/grawhairstyle

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

måndag 21 maj 2018