- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Kenzas nya tatueringar

23 april, 2018 | 15:19

För ett par veckor sedan så var Kenza och skaffade sig 2 nya tatueringar och ni kan se dom på bilden här nedan. Alla Kenzas tatueringar är ganska små och alla har dom en mening vilket betyder att även dessa 2 nya har en anledning till att pryda hennes kropp.

Onda ögat står för skydd och den arabiska texten betyder hennes efternamn och hennes bror gjorde en likadan tatuering som Kenza.

Bilden tillhör Kenza

Evelina började aldrig jobba för Kissie

22 april, 2018 | 12:39

Den 12 februari så gick både Evelina och Kissie ut med att Evelina ska vara Kissies praktikant under 3 månader. Efter detta så var det tyst om detta men förra fredagen (13 April) så frågade jag Evelina när hon skulle börja hos Kissie och hon skrev då att hon börjar på måndagen (16 April).

Men på måndagen så skriver Kissie att hon valt att inte ha Evelina som praktikant eftersom hon inte hinner med att ge Evelina den tiden hon behöver för sin praktik och detta kom dom fram till ihop. Att Evelina ville vara praktikant hos Kissie är för att hon studerar heltid på Medieinstitutet(högskola) som youtube/webb-tv producent och i hennes utbildning så måste hon praktisera på ett produktionsbolag. Men istället för Kissie så gick Evelina över till att praktisera hos Gustav & Johanna som har en youtubekanal med nästan 300 tusen prenumeranter.

Utöver detta så har Evelina även börjat blogga då hon skrivit ett kontrakt med Modetta och hennes blogg hittar ni HÄR. För er som inte hört om den här tjejen tidigare så kan jag berätta att hon var med på Jocke och Jonnas bröllop för att ta kort åt dom samt att hon praktiserat för Bingo Rimer under 1 års tid.

 

Tycker ni att det var lite dåligt planerat av Kissie att komma med så kort varsel om att Evelina inte får praktisera hos henne? 

Faksimil: kissies.se, sigetty.modette.se och instagram/sigetty

Jackie Ferm har blivit misshandlad

22 april, 2018 | 12:12

Igår var Jackie ute med sin pojkvän men kvällen slutade inte alls så som hon hade hoppats på att den skulle göra. Det slutade med att Jackie blev misshandlad av sin pojkväns kompis flickvän och hon visar nu upp bilder på instastory på hur hon blev slagen på hakan.

Hon kommer gå till polisen idag för att göra en anmälan och igår valde hon att inte slå tillbaka på tjejen som slog henne.

Faksimil: instagram/jackieferm

Kissie gör narr av Blondinbella del 2

21 april, 2018 | 13:08

Igår morse så lade jag upp en video där man kunde se Kissie göra narr av Blondinbella på sin instastory. Kissie fortsatte under hela dagen igår att göra narr av Blondinbella på sin instastory och dom flesta verkade tycka att det var väldigt likt och även roligt.

Men en sak som både jag och några av hennes läsare reagerat på är att Kissie så ofta tar upp detta med att hon är feminist och att kvinnor ska stötta varandra. Men stöttar Kissie verkligen Blondinbella när hon gör narr av henne inför alla sina tittare/följare? Är inte detta att gå emot det Kissie skriver att hon strävar efter alltså att kvinnor ska backa varandra och inte gå emot varandra?

 

Här har ni Marcelos nya flickvän Nina

21 april, 2018 | 13:03

Jag skrev för en vecka sedan att Marcelos flickvän heter Nina men ville inte skriva ut hennes efternamn fören jag kunde bekräfta att det faktiskt var hon. Men nu har Nina och Marcelo lagt upp samma bild på sociala medier samt att Marcelo lagt upp en bild på dom två ihop igår när dom firade hennes födelsedag i Stockholm.

Tjejen som Marcelo skriver att han älskar heter Nina Glimsell och hon bor i Göteborg men Marcelo berättar att hon inom kort kommer att flytta till Stockholm.

HÄR hittar ni hennes instagram som är öppen för alla att kunna gå in på.

Faksimil: marcelos.se, instagram/amarelloo och instagram/ninaglimsell

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

måndag 23 april 2018