- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Blondinbella är fortfarand gift

23 januari, 2019 | 13:28

I lördags publicerades en artikel på expressen.se där Blondinbella under fredagen bekräftade att hon och Odd nu äntligen är skilda. Enligt Blondinbella så blev dom skilda från förra lördagen och att hon nu äntligen är singel.

Men precis som förut så stämmer inte detta då expressen kollade upp hennes ifall hennes uttalande stämde och det gjorde det inte. Odd har fram tills på fredag på sig att lämna sitt yttrande och om han gör det så tar det några veckor innan det är klart att dom är skilda. Men om Odd dock väljer att inte ge ett yttrande så tar det ännu längre tid innan skilsmässan är färdig.

Så ännu är Blondinbella inte skild och singel som hon sagt och skrivit.

Faksimil: expressen.se

Hugo skriver om ansiktsmasken han lade på Molly

23 januari, 2019 | 11:44

Minns ni när jag skrev ett inlägg 2015 om att Hugo lagt på en peel-off-mask på Molly? Han använde den svarta ansiktsmaksen som ni vet gör så ont att dra bort och när jag frågade er  vad ni tyckte om att han använde den på sin dotter så gick ni emot ganska hårt då många menade på att han tvättade bort den och att det inte alls gjorde ont på Molly.

Hugo skrev själv på bloggen att hon ville vara med och leka innan hon skulle bada vilket många tolkade som att hon sköljde av den i vattnet efter dom tagit kortet. Nu bekräftar dock Hugo att så inte var fallet utan att när dom skulle dra bort masken så insåg han att det inte bara var att ta bort den utan att den drog med halva ansiktet.

Till slut fick han använda metoden där han räknade till 3 och slet av den vilket resulterade i att Molly inte velat ha någon ansiktsmask igen efter detta. Så svaret på min fråga 2015 angående hurvida Molly tog skada av masken blir, ja det gjorde hon enligt Hugo.

 

Faksimil: hugorosas.se

Bianca Ingrosso är ny ambassadör för Puma

23 januari, 2019 | 11:10

Som ni vet så har Kenza designat flertal kollektioner för märket PUMA och nu är det ännu en influencer som gör sig känd med märket. Det är nämligen Bianca Ingrosso som går in som ambassadör för PUMA under hela 2019 och anledningen till att hon är deras ansikte utåt i år är för att hon är frispråkig och att hon ska hjälpa till att stärka kvinnors självförtroenden.

 

Faksimil: instagram/biancaingrosso

Katrin Zytomierska bryter lagen med smygreklam

23 januari, 2019 | 8:44

Under en period så började influencers skärpa till sig angående att göra smygreklam och dom började markera reklamen bättre. Men nu verkar det vara antingen en rejäl svaka eftersom allt fler gör smygreklam eller så skiter dom helt enkelt i att följa lagarna. Oavsett av vilken anledning dom gör detta så är det olaglig smygreklam som dom gör och en av dom som gjort det är Katrin Zytomierska som gör smygreklam för sitt eget märke lite när hon känner för det.

Hon har inte skrivit längst upp att det är reklam, ej i inlägget eller ens bland sina # och inlägget är tydligt reklam för hennes eget företag cleaneating. Jag lade även till 3 andra exempel på smygreklam där Paow står för 2 av dom och den trejde är Saga Scott och detta är endast ett fåtal av alla smygisar som rullar runt på sociala medier just nu.

 

Självklart har influencers en stor roll i att dom ska marknadsföra reklam lagligt och på rätt sätt på sina sociala medier men en sak som många glömmer är att även företagen har ett ansvar här. Dom ska även dom enligt lag inte marknadsföra sig genom smygreklam och dom har en skyldighet att se till att dom som gör reklam för dom inte gör smygreklam så båda parter är delaktiga i att bryta mot lagen.

Katrin är en av dom som tycer att det är löjligt att hon måste markera ut reklam för sitt eget företag på sina privata sociala medier och väljer därför ibland att inte göra det. Men i och med att Kissie varit på rättegång just pga smygreklam/felmarkerad reklam och Kenza nu är nästa på tur så borde våra influencers tänka sig för och faktiskt göra om och göra rätt för snart går nog ingen säker längre.

 

Faksimil: instagram/katrinzytomierska

Viktor Frisk i Renees Brygga

23 januari, 2019 | 8:33

I morgon kl 21 är det premiär för årets säsong av Renees brygga och en av dom 3 första deltagarna är Viktor Frisk. I tidigare säsonger har vi även fått sett hans musikpartner Samir Badran.

 

 

Faksimil: instagram/nybergrenee och instagram/viktorfrisks

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Nytt blåsväder i Estelles skola

Mardrömmen fortsätter.
Prinsessan Estelles ”elitskola” fortsätter att ha det turbulent.
Nu har nya anmälningar kommit in mot Campus Manilla.

torsdag 24 januari 2019