- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Försöker Nicci bevisa att Ben Mitkus ljuger?

18 december, 2018 | 7:53

När Nicci och Ben Mitkus gjorde slut så gick han ut i en video med att hon hade kraftig bacillskräck och att dom bara hånglat ett par gånger i sin relation. Nicci gick då ut med att det han sa inte alls var sant men att hon har lite bacillskräck.

Men nu när hon gått ut med att hon är ihop med Mathias Guzz så hart hon gjort en video där dom två svarar på frågor och det verkar som att hon medvetet försöker bevisa att Ben ljög om henne grova bacillskräck. Under videon så pussar hon på sin pojkvän av och till genom hela videon och när frågan angående just hennes bacillskräck så pussar hon intensivt på honom och han säger att han inte märkt av det utan att det nog är en myt.

Videon i helhet blir lite jobbig att kolla på då det mest är pussar, mys och fnitter och det känns inte som att dom ger några konkreta svar på någon av frågorna utan mest skrattar in något svar på varje fråga.

Bland kommentarerna så tror någon att detta bara bevisar ännu mer att hon faktiskt inte ville vara med Ben utan var det för att bli känd.

 

 

"H" svarar på frågor

18 december, 2018 | 7:35

Efter en tids tystnad så har nu Blondinbellas ex "H" svarat på en del frågor på sin instastory och här kommer både frågorna och svaren.

 

Fråga: Hur mår du?

Svar: Som jag förtjänar

 

Fråga: Är det sant att du är skyldig pengar till en maffia?

Svar: Nej

 

Fråga: Hur känns det att ligga högst upp på flashbacks aktuella ämnen?

Svar: Orealistiskt. Får beklaga på förhand att de som lagt ner sin tid på att förkovra sig i maffiateorierna kommer bli rejälv besvikna på den icke-dramatiska info som kommer komma fram.

 

Fråga: Älskade du Bella överhuvudtaget eller var allting bara ett spel?

Svar: Aldrig älskat någon mer i hela mitt liv. Älskar henne än idag. Har aldrig upplevt en så ren kärlek som till henne.

 

Fråga: Relationsstatus?

Svar: Nybliven singel, emotionellt otillgänglig och olyckligt kär. Ett riktigt kap med andra ord.

 

Fråga: Kommer du tillbaka till Sverige?

Svar: Absolut vanligaste frågan. Jag har befunnit mig i Sverige länge

 

Fråga: Tror du Bellas luftslott kommer spricka någon gång framöver?

Svar: Hon råkar vara en av Sveriges mest skickligaste entreprenörer enligt mig. Hennes bolag byggs på genuint värdeskapande och finns inga element av "luftslott" som vissa av hennes läsare verkar tro. Däremot tror jag hon kommer stå för en av Sveriges kommande unicorns via Nordic Tech House. Så svaret på frågan är nej.

 

Fråga: Modigt att svara på frågor! Hur är det att gå i personlig konkurs?

Svar: Det är väldigt begränsande och väldigt jobbigt. Psykiskt och praktiskt. Men jag klagar inte, sett till situationen är det helt rimligt.

 

Fråga: Vad kan man göra för att hjälpa dig?

Svar: Jag är i behov av ett så bra jobb som möjligt och en så bra lägenhet som möjligt. Har du några leads är det bara att höra av sig. I övrigt sätter bara fantasin gränser.

 

Fråga: Vad är planen just nu?

Svar: Håller den för mig själv ett tag till

 

Fråga: Kommer det nya inlägg imarknaden framöver?

Svar: Kanske skriver några inlägg när saker lugnat ner sig lite och man fått lite insikter från allt.

Ex on the beach - kärleksparen

18 december, 2018 | 7:14

Nu har dplay gjort en ny satsning som är en uppföljare av Ex on the beach och den heter som det står i rubriken "Ex on the beach - kärleksparen".

Vi har fått se Anna-Lisa och Addes resa genom åren där det varit mycket tårar hos Anna-Lisa då Adde varit otrogen i omgångar genom dom 3 åren som dom varit ett par. När dom nu var med i årets ex on the beach så trodde många att Anna-Lisa faktiskt fått nog när hon i varje avsnitt förklarar hur vidrig han är och att hon aldrig vil ha kontakt med honom igen någonsin varken som pojkvän eller vän. Men antingen så var allt fejk inne i huset och detta var deras sätt att få upp sina följare på sociala medier eller så tror Anna-Lisa på allt som Adde säger rakt av och väldigt lätt manipuleras av honom.

Hennes följare tycker att hon har noll självrespekt som väljer att gå tillbaka till honom om och om igen trots att han ständigt är otrogen mot henne. Dom driver även med henne (hon förstod inte vad dom menade och frågade flera stycken varför dom skriver 3 år hela tiden) angående att hon i årets ex on the beach säger att han kastat bort 3 år genom att vara otrrogen under hela deras tid ihop. Vissa skriver även att hon har noll heder.

Men i den här nya serien så visar dom upp att Adde och Anna-Lisa faktiskt är ett par igen fast nu särbos. Man behöver ha premium för att se den nya serien vilket jag inte kommer skaffa för att se enbart detta tyvärr.

Men för er som kollar på det får gärna skicka in en sammanfattning om vad som sägs i serien om Adde och Anna-Lisa. Vi får hoppas att dom få som kommenterat på hennes instagram har rätt med att Adde säkert har förändrats sig men är man otrogen så pass många gånger med olika tjejer varje gång så kommer man nog inte att förändra sig. Man kan älska en person men sen är det upp till henne om hon kan älska honom genom att dela honom med andra tjejer. Ni ser några få av alla kommentarer här nedan från deras instagram.

Faksimil: instagam/annalisaaherascu, instagram/adinatoor3.0 och dplay..se

 


Nicci och Mathias Guss är i ett förhållande

16 december, 2018 | 22:40

För nästan en vecka sedan skrev jag ett inlägg om att det verkar som att Nicci (som var ihop med Marcelo och Ben Mitkus) är ihop med Mathias Guss från Love Island Sverige. Nu har paret gått ut och bekräftat att dom faktiskt är i en relation och kollar man på bilden dom lagt ut på att dom är ett par påminner ganska mycket om bilden Nicci och Ben lade ut om att dom var ett par.

 

Faksimil: instagram/mathiasguss och instagram/niccihernestig

Sindy bevisar att hon är drogfri

16 december, 2018 | 22:19

Ända sedan Sindy var ihop med Micke så har hennes följare trott att hon än idag håller på med droger och att det är anledningen till att barnen inte bor hos henne längre. Micke har bekräftat flertal gånger att han håller på med droger medans Sindy har nekat till detta dom senaste månaderna.

Nu är hon så trött på att folk anklagar henne för att vara påverkad av droger i sina storys/lives på instagram att hon nu filmat när hon var och lämnade kissprov. I videon så hör man hur läkaren säger att hon visar negativt på alla tester mot droger och här nedan kan ni se vad hon skriver om detta. Idag har hon även lagt upp bilder på sina barn och skriver att hon har dom så mycket hon bara kan men att hon inte har dom på heltid. Hon avslutar sin text med att alla som anser att hon är en dålig mamma kan dra åt helvete.

Faksimil:instagram/sindyniklasson

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens stora fiasko på Tinder

Pernilla Wahlgrens försökte ragga upp män på Tinder. 
Men sångerskans närvaro på dejtingappen blev ett ordentligt magplask.
Nu försöker hon träffa någon – men på ett annat sätt.

tisdag 18 december 2018