- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Dessie bekräftar att hon har en ny kärlek

18 februari, 2018 | 16:03

Medans Dessie var på semester i Thailand så skrev jag ett par inlägg om vem hennes nya kärlek verkar vara. Nu har Dessie själv bekräftat att hon har en ny kärlek men hon berättar inte vem det är trots att det kommit ut. Till inlägge så berättar hon att hennes kärlek reste runt halva jorden för att överraska henne med en egen villa i Thailand till dom.

I samma inlägg så svarar hon på en kommentar där hon förklarar att hon bara visar upp 1 % av sitt liv på sina sociala  medier. Hon skriver att bara för att hon inte visar upp allt i sina sociala medier så betyder det inte att det inte händer. Att hon tar upp detta är för att flera frågat henne om hon hon inte har sin son längre och om hon inte längre utbildar sig till mäklare.

 

Info om Dessie senaste tiden är att hon i fredags gjorde sin första tenta och för några dagar sedan så signade hon upp sig för ett helt eget kontor och kontoret hyr hon i Hammarby sjöstad.

Faksimil: instagram/nilsson.desiree

När företagen är stolta över att ha sina produkter hos bloggarna

18 februari, 2018 | 10:59

Annica Englund har gjort ett inlägg där hon berättar om sitt samarbete med switchbox vilket är samma företag som Blondinbella gjort reklam för. Blondinbella gjorde reklam för företaget efter att hon och Odd köpte sitt hus (numera bara Blondinbellas hus) och detta var för 2 år sedan.

Nu när Annica gjort reklam för samma företag  så klickade jag in på hemsidan och ser då att företaget stolt använder Blondinbellas namn för reklam. Under produkten så står det "Sedd hos Blondinbella" och antingen så hoppas dom på att folk vill köpa den för att Blondinbella har den hemma eller så gör dom det för att deras hemsida ska komma upp när folk söker på Blondinbellas namn.

Vi får se nu om dom även lägger till Annicas namn under produkten.

Faksimil: isabellalowengrip.se, annicaenglund.se och switchbox.se

Februariboxen

18 februari, 2018 | 10:35

Sponsrat inlägg i samarbete med Loddo.se

 

 

 

 

Tänkte påminna er om att ni fortfarande kan använda koden mala17 för att få 10% rabatt när ni beställer en box från Loddo.se. Boxen kommer varannan månad och det är ingen bindningstid och varje box kostar 99 kr.

Nu kan ni även vara med och tävla på deras instagram (HÄR) där ni har möjligheten att vinna ett All clean startkit från Pure effect sweden.

 

Här nedan ser ni även vad februariboxen hade att erbjuda.

OBS: Detta är ett reklaminlägg

Ok eller inte?

18 februari, 2018 | 10:24

Inatt så lade Marcelo ut en bild på sin instastory där man ser två av hans vänner stå i en trappa och det ser ut som att dom står och kissar. Om dom gör det kan inte jag bekräfta utan det ser endast ut som det men om dom nu gör det anser ni att detta är ok eller inte?

Hugos satsning på Clean drink

18 februari, 2018 | 9:57

Hugo och har som både Blondinbella, Kenza, Foki (och många fler) företag vid sidan av sin blogg där det finns projekt som han kan leva på om bloggen stängs ner. Förut så ägde Hugo flertal bloggportaler som han sålde för en bra vinst till Loppi.se och efter det så har han skrivit en bok och även startat sitt företag Clean drink.

Han och några till startade Clean drink i slutet av 2015 och idag kan man hitta deras drycker både online och i en del butiken som bland annat är hemmakväll, ica, coop m.m.  Nu avslöjar han och Paula att efter mycket hårt slit så kommer nu Hugos drycker att börja säljas på Pressbyrån och 7-eleven och hanär väldigt stolt över att dom kommit så långt som dom gjort.

Drycken är en funktionsdryck med ingredienser för en aktiv livstill och det dom är stolta över med drycken är att den inte innehåller varken socker, färgämnen, taurin eller konserveringmedel.

 

Jag har själv smakat på två olika sorter när jag såg dom på hemmakväll en gång (päron och vattenmelon) och jag tyckte att vattenmelon var väldigt god men tyvärr föll inte den andra mig i smaken.

 

Ni kommer se Hugos drycker i pressbyrån/7-eleven från och med 9 april.

Faksimil: paulas.me och hugorosas.se

OBS: Detta är inget reklaminlägg

Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Agneta Sjödin förälskad i Kaspersens ex!

Agneta Sjödin har en ny pojkvän. 

Nu avslöjas det att hennes hjärta tillhör Kristin Kaspersens gamla ex. 

– Det stämmer att vi träffas, säger Agnetas nya man. 

söndag 18 februari 2018