Ben Mitkus blir kallad för bög

Efter att Ben Mitkus för några dagar sedan gick ut med att han blivit vegan så har en del av hans följare reagerat. Många hyllar honom för hans beslut men några anser att det han gör är löjligt.

Några saker som dom skriver till honom är:

 

“Såhär skämmig”

“Bruh dissapointed”

“Tappat det helt”

“Sorgligt asså”

“Amen för helvete skärp dig hitta något annat som får dig att känna dig speciell”

“Korkat”

 

Men en kommentar som stack ut lite var denna

“Jävla bög”

 

För det första är det så vidrigt att människor fortfarande 2022 använder en läggning som ett skällsord.  Men också att människor ännu ser ner på hur en människa skulle välja att leva sitt eget liv.

En sexuell läggning har absolut ingenting med det här att göra, och även om han hade varit homosexuell så hade det varit hans liv och hans val.

 

Ben själv skriver såhär om alla dom kommentarerna han får in:

 

“Hahaha är inte det sjukt ändå? Jag blir ekologisk vegan för min hälsa, för djuren & för klimatet. 90% av mina Dm:s är folk som suckar och uttrycker sig på ett nedvärderande sätt.”

 

“Det är så normaliserat att ha en ohälsosam livsstil att man ser ner på andra som lever en hälsosam livsstil. Makes no fucking sense.”

 

Tycker ni alla där ute ska tänka på vad ni säger till människor. Och till er som använder ordet “bög” för att trycka ner andra eller få förklarat att ni anser er äcklade på något sätt av personen i fråga, SLUTA!

Bilden tillhör Ben Mitkus

 

Lämna ett svar