Lady Dahmer ger sig på Pontus Rasmusson

En del vet exakt vem Pontus Rasmusson är men många har ingen aning om vem den 23 åriga youtubern är. Pontus bor i Ingelstad och försörjer sig på sociala medier genom att i första hand göra “roliga” videos ihop med sina föräldrar. Hans följare är av den yngre generationen då hans videos riktar sig mest åt dom, även min son på 7 år tycker om att se på vissa av hans videos så där får ni en bild av vilken åldersgrupp som drar sig till hans kanal.
Men han finns inte bara på youtube utan även på instagram och tiktok, och det är på tiktok som han lagt upp en sak som fick Lady Dahmer att reagera starkt. Pontus är alltid skämtsam i allt han lägger upp men från ingenstans la han upp en video på tiktok med texten:
 
“Om jag tar din oskuld lämnar jag dig aldrig, jag menar varför skulle jag någonsin lämna en tjej som litade på mig med hennes kropp?”
 
Bland kommentarerna så är det många som anser att detta är otroligt fint skrivet och att han är så bra med sitt tankesätt. Pontus svarar på en kommentar med att det här är en annan sida av honom för att visa att det finns mer hos honom än den galna youtubern. Men Lady Dahmer ser inte alls det fina i det han skrivit utan hon anser att någon måste stoppa honom nu.
Eftersom hans publik består av barn så anser hon att det han skriver är grooming och att han ska sluta upprätthålla oskuld som nåt heligt tjejer ger bort. Hon stannar inte där utan hon kallar honom för en pervers tönt som pratar om flickors oskuld på en väldigt olämplig nivå inför sina unga följare.  Utöver hans text han lagt upp delar hon en bild på en av tröjorna han säljer i sin webbshop där texten på tröjan lyser “I wanna break your bed –  not your heart” och detta säljer han till sina underåriga följare.
 
Tycker ni att Lady Dahmer överreagerar eller håller ni med henne?

2

2

2

Lämna ett svar

Kommentarer

Håller med henne till 100%. Minns inte ordagrant vad han sagt innan men något i stil med att han kan tänka sig dejta en 15 åring (?). Varningsklockorna ringer högt! Dumpen nästa?