Annons

7 av världens bästa pokerspelare just nu!

Vad vore vår värld utan de personer som alltid presterar väldigt bra och är bäst när det verkligen gäller som mest. Personer som är bland de bästa i världen på sitt hantverk. Människor som flyttar på gränser med sin stora talang.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

| 2022-12-28 kl 17:45 |

ProvaPremium

Fotbollen har varit frälst med lycka i detta avseende den senaste 15-års perioden. Vi tänker på nyblivne världsmästaren Leo Messi, Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic, så klart. Tenissen har Novak Djokovic och Rafael Nadal kvar nu när Roger Federer pensionerat sig.

Basketen har Lebron James, Steph Curry och Nikola Jokic. Max Verstappen och Lewis Hamilton har dominerat i F1 de senaste säsongerna. I Hockeyn har vi bland andra Nathan McKinnon och Cale Makar. I amerikansk fotboll har vi Tom Brady, Lamar Jackson och Patrick Mahomes. 

Bild 1 av 1

Dessa idrottsmän är inte bara eminenta på att utöva sin sport. De är samtliga mästare på ett eller annat sätt. De bidrar också till att öka intresset för respektive sport liksom att de ökar marknadsvärdet på dessa sporter. 

Hur ser det ut i pokerbranchen? Finns det några globala världsstjärnor inom pokern idag? Det gör det absolut hävdar vi med stor bestämdhet. I den här texten kommer vi att lista de största stjärnorna på den globala pokerscenen idag. Bli inspirerad av dessa stora mästare när du skall få fart på din egen pokerkarriär.