Hyllningen

Äldre man kärlekshyllar Benjamin Ingrosso

Det blir inte mycket större än så här.
Benjamin Ingrosso har manliga förebilder, är en av landets mest framgångsrika unga artister och strävar aktivt efter en internationell karriär.
Nu hyllas han av en de största i världen, en äldre varsam och mjuk man.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-07-15 kl 05:00 |

ProvaPremium

Den 24-årige ”Benji-Boy” har stigit fram allt mer och tagit rollen som den som ska leda den musikaliska grenen av nöjesklanen Wahlgren in i framtiden.

Han har hyllats för de dubbla ”En gång i tiden”-albumen han släppte på svenska förra året och tidigare i år förärades han med det finaste pris en svensk artist kan få när han fick en Grammis för ”Årets Artist”.

Bild 1 av 6

Benjamin Ingrosso är utan tvekan en av landets mest lovande unga artister.
Bild 2 av 6

Trots att han ännu bara är 24 år har han hyllats och prisats flerfaldigt.
Bild 3 av 6

”Benji-Boy” känner sig redo att ta sig an nästa steg i karriären. I en TV4-intervju nyligen berättade han om sitt nya album som är helt på engelska.
Bild 4 av 6

I intervjun flörtade han också öppet med den stora och köpstarka gaypubliken, när han exponerade sina muskler i en tröja med en regnbågsflagga på.
Bild 5 av 6

Benjamin Ingrosso har arbetat tillsammans med Björn Ulvaeus till den nya föreställningen kring Pippi Långstrump.
Bild 6 av 6

Björn Ulvaeus var nyskild när han träffade sin nya kärlek.

Men en annan utmärkelse för några månader sedan värmde sannolikt lite extra. Benjamin har sedan barnsben när han följde mamma Pernilla Wahlgren, 54, till hennes arbete och träffade hennes kollegor alltid känt en trygghet och trivsel i gay-kulturen.

Således var det en stor ära för honom att ta emot priset som ”Årets Hetero” på QX-galan. Benjamins tacktal var också ett hedrande av, och en öppen flört med, gay-communityn.

Nyligen har han släppt ett nytt album. ”Playlist” är helt på engelska och bevisligen vill den förre ”Mello-vinnaren” nå en ny, bredare och mognare publik.