Mest läst just nu:

Kändisbråk

Alex Schulman attackerad av äldre kändiskvinna

Nu kom hämnden.
Alex Schulman lyckades förolämpa och såra den äldre kändiskvinnan rejält.
Ett år senare ser hon till att ge författaren betalt för gammal ost.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-06-04 kl 06:30 |

ProvaPremium

Det är nog ingen som ifrågasätter eller tvivlar på Alex Schulmans, 46, förmåga att formulera sig. Den unge adelsmannen har etablerat sig som en gedigen författare och han har även rönt vissa internationella framgångar.

Samtidigt som han ofta hyllas för sin stilistiska förmåga så föraktas han för sina elakheter och provokationer. Det är många som har svårt för den ofta provokative rabulisten.

Bild 1 av 9

Alex Schulman blev attackerad av den äldre kändiskvinnan.

Bild 2 av 9

Alex Schulman har ett inte helt oförtjänt rykte om sig att vara en provaktör.

Bild 3 av 9

En av de få bilder där Alex Schulman ler. Anledningen måste så klart vara det härliga sällskapet Gry Forssell som är känd för att få människor i sin omgivning att smajla.

Bild 4 av 9

Frågan är hur Alex Schulman mår efter Bibi Rödöös attack?

Bild 5 av 9

Alex Schulman är mediemannen som tjänar miljoner på sin podcast. Det är han väl unt.

Bild 6 av 9

Nyligen bråkade skådespelaren Krister Henriksson och Alex Schulman.

Bild 7 av 9

Här är Alex Schulman med sin hustru Amanda Schulman.

Bild 8 av 9

Sigge Eklund och Alex Schulman har en populär podcast.

Bild 9 av 9

Bibi Rödöö är chef för "Sommar" i P1.

Med åren har förvisso Alex Schulman kommit att slipas till i hörnen, han är inte längre riktigt lika infam i sina formuleringar och utspel. Numera ter han sig emellanåt rentav sympatisk och lite bräcklig.

Men det heter ju att sanningen alltid kommer ikapp och nu är räkenskapens dag här även för Alex Schulman. Författaren får sina fiskar varma och det är en äldre kvinna han retat upp så till den milda grad att hon ruvat på sin hämnd i ett helt år.

Det var förra sommaren som Alex Schulman avslöjade sin aversion gentemot Sveriges Radios Bibi Rödöö, 61. Hon är producenten bakom ”Sommar” i P1 och erbjöd skriftställaren att vinterprata då hans första sommar-program hade varit uppskattat av lyssnarna.

Alex Schulman ska, enligt egen utsaga, ha författat ett långt och ämabelt svar till Bibbi Rödöö där han förklarade att han dessvärre inte hade tid att återigen prata i radio.

Enligt Alex Schulman fick han inget svar överhuvudtaget – Bibbi Rödöö ska ha ”ghostat” honom. Schulman redogjorde för händelseförloppet i sin podcast som han driver tillsammans med sin vän Sigge Eklund, 48, som kanske är mest känd för att han är bror till stjärnmäklaren tillika gayporrstjärnan Fredrik Eklund, 45.