Mest läst just nu:

Skilsmässa

Amadeus Sögaards sanning om Carola och Runar

Riktigt tuffa bud.
Nu avslöjar Amadeus Sögaard sanningen om sin uppväxt och sina kända föräldrar.
Han konstaterar att det har varit ”jobbigt” och att det har skett ”sjuka grejer”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-05-28 kl 07:52 |

ProvaPremium

Amadeus Sögaard, 24, är inte bara en väldigt begåvad artist som är i början av sin karriär, han är även en rasande skicklig fotbollsspelare. Han spelar just nu i Brommapojkarna i Superettan och presterar på högsta elitnivå.

Han vara bara två år när hans föräldrar Carola, 55, och Runar Sögaard, 54, gick skilda vägar. I media har vi genom åren kunnat följa hans uppväxt samtidigt som vi hela tiden tagit del av alla turer i Carolas liv och inte minst i pappa Runars tillvaro som de senaste åren blivit allt trassligare.

Bild 1 av 8

Nu berättar Amadeus Sögaard om sin uppväxt och om skilsmässan mellan hans föräldrar Carola och Runar.

Bild 2 av 8

Amadeus Sögaard har det tungt, pappa Runar sitter just nu i fängelse för ekonomisk brottslighet.

Bild 3 av 8

Runar Sögaard med sonen Amadeus satt i publiken under firandet av kronprinsessan Victorias 30-årsdag på Borgholms idrottsplats på Öland.

Bild 4 av 8

Här är Runar Sögaard med sin son Amadeus på "Syttende Mai" på Skansen i Stockholm.

Bild 5 av 8

Runar Sögaard kramar om Amadeus efter en fotbollsmatch i Superettan mellan IK Frej Täby och IF Brommapojkarna på Vikingavallen Täby IP.

Bild 6 av 8

Amadeus Sögaard i en fotbollsmatch i Svenska cupen.

Bild 7 av 8

Längst till höger ser vi Carolas ex-pojkvän Jimmy Källqvist och till vänster i bild ser vi sonen Amadeus.

Bild 8 av 8

I "Så mycket bättre" berättade Carola att hon och sonen Amadeus har "hittat tillbaka till varandra".

Just nu avtjänar Runar Sögaard ett fängelsestraff på ett år och åtta månader efter att ha blivit dömd för ekonomisk brottslighet. Hans tid bakom murarna har börjat på sämsta tänkbara sätt.

Den blonde norrmannen tvångsförflyttades från Svartsjöanstalten på Ekerö utan för Stockholm till den Täbyanstalten som har en högre säkerhetsklassning. Flytten skedde efter att Runar misskött sig och hamnat i bråk med både personal och intagna.

För sonen Amadeus Sögaard måste det naturligtvis vara jobbigt att behöva läsa om sin egen far och fängelsestraffet. Samtidigt har kändissonen under hela sin uppväxt tvingats vänja sig vid allsköns rubriker om sina föräldrar.

– Det som står i tidningarna är vad det är. Men det är 10 procent av det som faktiskt händer. Så tänker man ”det har skrivits fett mycket” ja men det har hänt väldigt mycket också, säger Amadeus i podcasten ”Hitfabriken”, apporterar Hänt.