Anna Book i ny vansinnesattack efter bråket

”Filter-bråket” trappas upp.
En vansinnig Anna Book ger sig nu återigen på följarna.
Sångerskan är mycket upprörd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-04-15 kl 11:05 |

ProvaPremium

”Filter-bråket” började efter att Pernilla Wahlgren, 52, i sin podcast pekat ut Anna Book, 49, för att använda bilder som är ”tokretuscherade” och med ”dockfilter”.

Pernilla var upprörd över att Anna Book ger sig på sina följare som påpekar att hon använder filter på sina Instagrambilder, något som Stoppa Pressarna har rapporterat om.

Bild 1 av 8

Anna Book är på krigsstigen. Sångerskan blir vansinnig över kritik och nu har hon givit sig på nya följare.
Bild 2 av 8

Som följare av Anna Book i sociala medier får man räkna med reaktioner om man skriver något som sångerskan inte uppskattar.
Bild 3 av 8

Här är Anna Books senaste attack mot en följare som har mage att ifrågasätta hennes beteende.
Bild 4 av 8

Anna Book verkar inte vara helt i balans.
Bild 5 av 8

Sångerskan reagerar med en sällan skådad aggressivitet.
Bild 6 av 8

Sedan tidigare vet vi att Anna Book har nära till sina känslor och lätt för att gråta. Nu handlar det dock mer om ilska.
Bild 7 av 8

Anna Book utmanade Pernilla Wahlgren om ett personligt möte. Pernilla har dock valt att inte svara vilket kan vara en klok strategi av överhuvudet för nöjesklanen Wahlgrens.
Bild 8 av 8

En sak vet vi säkert. Maken Roberto Toledano stöttar sin hustru i bråket, han finns alltid där för Anna, i vått och torrt, i nöd och lust.

Pernilla namngav aldrig Anna Book i podcasten men sedan eskalerade bråket när ”Picadilly Circus”-sångerskan klev in i ”ABC”-sångerskans kommentarsfält och läxade upp Anna Book.

Pernilla betedde sig som om Anna Book var en lydig medlem i nöjesklanen Wahlgren där Pernilla är nytillträtt överhuvud efter att Christina Schollin, 82 dragit sig tillbaka med hänsyn till sin respektingivande ålder.
– Så nästa gång någon påpekar dina dockfilter, svara ingenting om du vill eller säg som det är: Ja jag har lagt på ett gulligt roligt filter som jag tycker är kul att använda ibland. Det är bättre att svara så än att ljuga och kalla folk för bitterkärringar, skrev Pernilla Wahlgren som kommentar, rapporterar Aftonbladet.