Anna Books drastiska livsbeslut

Anna Book fruktar för sin hälsa.
Därför lägger hon om rutinerna i sin tillvaro.
Allt för att eliminera stress.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2018-08-13 kl 06:32 |

ProvaPremium

Sångerskan Anna Toledano Book, 47, njuter av sommaren i fulla drag.

Tillsammans med sin make Roberto Toledano, 50, är hon i södra Spanien där paret har en lägenhet – en våning man skaffade för sjutton år sedan och som har visat sig bli ett riktigt klipp för paret, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om tidigare.

Bild 1 av 7

Anna Book fruktar för sin hälsa därför har hon fattat ett avgörande beslut.
Bild 2 av 7

Anna Book njuter av den spanska solen.
Bild 3 av 7

Anna Book slog igenom i mitten av 80-talet med låten "ABC" som hon tävlade med i Melodifestivalen. Sedan dess är hon kändis.
Bild 4 av 7

Anna Book och maken köpte våningen i Spanien för sjutton år sedan.
Bild 5 av 7

Anna Book och Roberto Toledano är vana vimlare och de missar ogärna en kändispremiär.
Bild 6 av 7

Anna Book har haft hälsoproblem genom åren och hon känner sig nu tvingad till att bli bättre på att lyssna på sin kropp.
Bild 7 av 7

Här är Instagram-inlägget där Anna Book berättar för sina följare om sitt beslut att lägga ner sociala medier på obestämd tid.

Men allt är inte frid och fröjd för sångerskan. Hon har genom åren haft hälsoproblem och nu känner Anna Book att hon måste vidta drastiska åtgärder för att inte bli sjuk av stress.

Nyligen meddelade artisten att hon tar en time out från sociala medier. Det kan i förstone inte te sig som en extremt drastisk åtgärd; men man bör då ha i minne att för en artist av Anna Books kaliber utgör de sociala medierna en viktig inkomstkälla och framför allt marknadsföringskanal.

Sångerskans Instagram-konto följs av över 68 000 personer. Hon har publicerat närmare sjutusen inlägg genom åren – nu stänger hon av möjligheterna att kommunicera med sina fans.