Aftonbladet

Anna Shimodas mystiska beteende väcker frågor

Den blåslagna kändiskvinnan förbryllar.
Nu väcks nya frågor kring Anna Shimoda och hennes make.
Flera personer har reagerat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-10 kl 06:08 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37, och hennes make Hasse Shimoda, 59.

Trots den stora åldersskillnaden ter sig paret lyckliga tillsammans på ytan i alla fall. Man inte bara jobbar ihop utan verkar umgås i princip dygnet runt.

Bild 1 av 7Anna Shimoda Mystiskt Beteende Stor - Stoppa Pressarna

Det var under en seniordag i Kungsträdgården i Stockholm som Anna Shimoda och Hasse Shimoda medverkade. Nu stoppas dock kändiskvinnans make från seniormässan.
Bild 2 av 7Anna Shimoda Mystiskt Beteende Stor1 - Stoppa Pressarna

En anonym senior från Aftonbladet (ej någon av de på bilden) hörde av sig med ilska och funderingar kring paret Shimodas som hen anser skadar tidningens anseende med sitt oblyga lyxliv.
Bild 3 av 7Anna Shimoda Mystiskt Beteende Stor2 - Stoppa Pressarna

Paret Shimodas unnar sig gärna ett glas vin understundom.
Bild 4 av 7skandaler aftonbladet stor10 - Stoppa Pressarna

Lena K Samuelsson larmades tidigt om Anna Shimodas skador. Ändå gjorde Aftonbladets chefredaktör ingenting på flera månader. Vad är det för människa som agerar så?
Bild 5 av 7Anna Shimoda Fest Frankrike Stor1 - Stoppa Pressarna

När Shimodas missade morgontåget till Monaco valde man att svalka sig med öl istället. Det händer mycket kring paret. Alltför mycket anser nu flera kolleger till paret.
Bild 6 av 7Hans Shimoda Offentlighet Stor - Stoppa Pressarna

Hans Shimoda anmodades av Aftonbladet att medverka i offentligheten när han stod i tidningens monter vid seniordagen i Kungsträdgården.
Bild 7 av 7Anna Shimoda Skadad Stor1.jpg - Stoppa Pressarna

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus. Läkarna vet inte vad som hänt, men man har sina aningar.

När de bägge inte gör uppskattade kändisintervjuer åt Aftonbladet eller gräver fram smaskiga nyheter så går man gärna på krogen och unnar sig ett glas eller två. 

Matintresserade

De båda är mycket matintresserade och nyligen var makarna på en lyxresa på den franska Rivieran och avnjöt både ostron och rikliga mängder med rosévin och öl som svalkade fint i solen. En och annan snaps kan också ha beställts in.

Nu är paret tillbaka i Stockholm och dessvärre ökar återigen mystiken kring de båda profilerade Aftonbladet-medarbetarna. Kollegerna på tidningen har haft ögonen på Anna och Hasse efter de mystiska kollapser och olyckor som drabbat kändiskvinnan.