Aftonbladet

Anna Shimodas mystiska beteende väcker frågor

Den blåslagna kändiskvinnan förbryllar.
Nu väcks nya frågor kring Anna Shimoda och hennes make.
Flera personer har reagerat.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-10 kl 06:08 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37, och hennes make Hasse Shimoda, 59.

Trots den stora åldersskillnaden ter sig paret lyckliga tillsammans på ytan i alla fall. Man inte bara jobbar ihop utan verkar umgås i princip dygnet runt.

Bild 1 av 7

Det var under en seniordag i Kungsträdgården i Stockholm som Anna Shimoda uppträde mystiskt. Kändiskvinnan bar ett par jättelika solglasögon och undvek kontakt, enligt en senior som var där.
Bild 2 av 7

En anonym senior (ej någon av de på bilden) hörde av sig med oro och frågor kring Anna Shimoda.
Bild 3 av 7

Paret Shimodas unnar sig gärna ett glas vin understundom.
Bild 4 av 7

Lena K Samuelsson larmades om Anna Shimodas skador. Ändå gjorde chefredaktören ingenting. Vad är det för människa som agerar så?
Bild 5 av 7

När Shimodas missade morgontåget till Monaco valde man att svalka sig med öl istället. Det händer mycket kring paret.
Bild 6 av 7

Hans Shimoda anmodades av Aftonbladet att medverka i offentligheten. Hans hustru Anna Shimoda har vid minst två tillfällen drabbats av mystiska skador.
Bild 7 av 7

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus. Läkarna vet inte vad som hänt, men man har sina aningar.

När de bägge inte gör uppskattade kändisintervjuer åt Aftonbladet eller gräver fram smaskiga nyheter så går man gärna på krogen och unnar sig ett glas eller två. 

Matintresserade

De båda är mycket matintresserade och nyligen var makarna på en lyxresa på den franska Rivieran och avnjöt både ostron och rikliga mängder med rosévin och öl som svalkade fint i solen. En och annan snaps kan också ha beställts in.

Nu är paret tillbaka i Stockholm och dessvärre ökar återigen mystiken kring de båda profilerade Aftonbladet-medarbetarna. Kollegerna på tidningen har haft ögonen på Anna och Hasse efter de mystiska kollapser och olyckor som drabbat kändiskvinnan.