Matvanor

Åsa Ingrossos mumsiga kärleksgåva till Emilio

Vackert och rörande.
Åsa Ingrosso räddar sin make Emilios midsommarafton.
Nu kan svensk-italienaren pusta ut och njuta tack vare sin vackra hustru.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2023-06-22 kl 17:54 |

ProvaPremium

Midsommar närmar sig med stormsteg och vi har alla våra speciella traditioner och behov. Sillen är livsviktig för somliga medan andra fokuserar mer på grillat. Färskpotatis och jordgubbar vill man inte heller missa.

Emilio Ingrosso, 57, har ett lite ovanligt och speciellt behov men det ser hans vackra hustru Åsa Ingrosso, 47, till att uppfylla.

Bild 1 av 6Asa Ingrosso Midsommar Stor - Stoppa Pressarna

Vilken härlig kärleksgåva! Åsa Ingrosso ryckte in och räddade maken Emilios midsommar.
Bild 2 av 6emilio ingrosso om framtidsplanerna 6 - Stoppa Pressarna

Emilio Ingrosso har en del hälsoproblem, nyligen efterlyste han hjälp då han desperat behövde sin blodtrycksmedicin.
Bild 3 av 6emilio ingrosso om framtidsplanerna 1 - Stoppa Pressarna

Åsa Ingrosso har tidigare berättat sanningen om den ilska hon emellanåt känner gentemot Emilio i äktenskapet.
Bild 4 av 6Asa Ingrosso Isolerad NYStor - Stoppa Pressarna

Åsa Ingrosso och Emilio har haft en tung tid med sjukdomar och förseningar av nästa krogpojekt. Nu får de dock fira midsommar tillsammans.
Bild 5 av 6Vi ser Emilio Ingrosso i ett kök. Han bär förkläde och en blå skjorta.

Emilio Ingrosso är en mycket skicklig pastakock.
Bild 6 av 6Smorgastarta Stor1 - Stoppa Pressarna

En midsommarbuffé täcker alla smaker och behov. Emilio ville ha en smarrig smörgåstårta och då såg Åsa till att fixa det.

Det framgångsrika krögarparet lever sedan flera år tillbaka på Mallorca. I Palma driver de bland annat flotta och omåttligt populära krogen La Perla.

Tre olika restaurangkoncept

Konceptet är en sådan succé att man även öppnat en La Perla i Stockholm; i november 2020 stod restaurangen klar.

– Jag ville prova något nytt helt enkelt. Det hann bli tre olika restaurangkoncept innan vi hittade rätt. När jag och Åsa skapade La Perla tillsammans visste vi direkt att det skulle bli succé. Hon med sin känsla för design och inredning, och jag med min syn på service och smak, har Emilio berättat för Nöjesguiden.