Babylycka! ”Paradise Hotel”-Ulrika Forsberg ska bli mamma

Hon trodde att hoppet var kört och att hon inte skulle kunna bli gravid på naturlig väg. Men nu väntar ”Paradise Hotel”-Ulrika Forsberg barn med sambon Alex.
– Om allt går som det ska så kommer vi bli en liten familj till våren, skriver hon på Instagram.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-09-03 kl 06:29 |

ProvaPremium

När Ulrika, 23, kommit hem efter att senaste ”Paradise Hotel”-säsongen avslutats träffade hon nuvarande sambon Alex. Hon blev snabbt gravid och släppte nyheten om babylyckan på Instagram på måndagskvällen, skriver Expressen.

Intill en bild på de positiva graviditetstesten skriver hon att hon är i tredje eller fjärde månaden och kommer bli mamma lagom till våren ”om allt går som det ska”.

Bild 1 av 2ulrika4 1 - Stoppa Pressarna

Ulrika, som är en av deltagarna i säsongens "Paradise Hotel", trodde att hoppet om att bli mamma på naturlig väg var kört.
Bild 2 av 2ulrika5 1 - Stoppa Pressarna

Hon släppte bomben på Instagram.

Det var under sitt fem år långa förhållande med sin tidigare pojkvän som Ulrika fick den tråkiga nyheten om att en naturlig graviditet antagligen inte skulle gå.
– I många år försökte vi få barn. Jag fick veta att den dagen jag bestämmer mig för att bli gravid så kommer jag behöva hjälp på traven av kvinnokliniken, skriver hon på sin blogg och fortsätter:
– Och så plötsligt så hände detta! Ingen är gladare än vi.