Ryktesspridning

Benjamin Ingrosso talar ut om det känsliga ryktet

Det får räcka nu.
Benjamin Ingrosso bemöter det märkliga ryktet om honom.
Sångaren sätter ned foten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-08 kl 11:25 |

ProvaPremium

Benjamin ”Benji-Boy” Ingrosso, 24, är Sveriges hetaste nöjesperson just nu. Den mångsidige och begåvade artisten tycks inte kunna göra några fel.

Nyligen vann han det prestigefyllda tv-priset ”Kristallen” som ”Årets tv-personlighet” för sitt succéprogram ”Benjamin’s” på TV4.

Bild 1 av 11Till vänster ser vi Benjamin Ingrosso i solgalsögon och smårutig skjorta, han ser barsk ut. Till höger ser vi Kristin Kaspersen stå och diskutera med Benjamin Ingrosso. Hon har vit blus och ser förvånad ut, han har svart kavaj och ser engagerad ut.

Benjamin Ingrosso har avslöjat att han gillar lite äldre tjejer. Här är han med Kristin Kaspersen.
Bild 2 av 11

"Benji-Boy" i samspråk med ett par unga kvinnliga fans på Östermalm.
Bild 3 av 11

Det finns kopplingar mellan nöjesklanen Wahlgren och Kristin Kaspersen. Här är hon i ett intimt samspråk med Benjamin Ingrosso.
Bild 4 av 11

Benjamin "Benji-Boy" Ingrosso och Kristin Kaspersen är goda vänner. De verkar till och med vara väldigt goda vänner. Båda har dessutom vunnit "Let's Dance".
Bild 5 av 11

Benjamin Ingrosso är ett uppskattat inslag i gatubilden på Östermalm.
Bild 6 av 11

Benji-Boy gillar att klä upp sig.
Bild 7 av 11

Bianca Ingrosso blir antastad av okända män som tar sig ända i till hennes hem. Nu måste säkerheten kring den vackra och framgångsrika influencern höjas.
Bild 8 av 11

Benjamin Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren.
Bild 9 av 11

Danny Saucedo blev inte glad när det stod klart att Benji-Boy hade en het lunchdejt med en muskelknutte som Danny brukar mysa till det med.
Bild 10 av 11

Danny Saucedo hade redan haft en mysig vindejt med muskelkillen.
Bild 11 av 11

Danny Saucedo drog ihop ett sökteam och tog sig till Östermalm för att hitta Benjamin Ingrosso efter att de bägge artisterna kommit ihop sig om den blonde muskelkillen.

I ”Benjamin’s” bjuder sångaren in sina kändisvänner, lagar mat och sjunger med dem och i programmet visar den unge stjärnan vilken fena han är på att laga mat och då framför allt pasta.

Allting tycks gå Benjamin Ingrossos väg just nu. Han har sprungit förbi sina konkurrenter och kompisar som Danny Saucedo, 36, och Felix Sandman, 23, i karriären – Benji-Boy är nummer ett.

En veteran

Det har varit en lång väg att vandra trots allt. Även om Benjamin bara är 24 år så är han en riktig veteran i nöjessammanhang. Redan som nioåring vann han Lilla Melodifestivalen med ”Hej Sofia”.