Benjamin Ingrossos bamse-bula gör sensation på nätet

Oh, la la!
Vad har du i byxan Benjamin?
Sångaren med sammetsblicken döljer inte precis sina tillgångar och talanger.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-10-19 kl 18:01 |

ProvaPremium

Är det all pasta som gjort underverk med Benjamin Ingrossos, 23, fysionomi? Det är inte utan fog man ställer sig frågan efter sångarens fräcka bild på Instagram.

Bilden på ”Benji Boy” i vita byxor som putar mer än betänkligt är unik i så motto att den inte lämnar något åt fantasin, samtidigt som den förmår framkalla en hel drös med fantasier.

Bild 1 av 10

Wow! Benjamin Ingrosso gör sensation på nätet med sin fräcka Instagram-bild med en rejäl bula.
Bild 2 av 10

Roy "Bagar-Roy" Fares tycker bilden på "Benji Boy" är riktigt het, vi förstår honom.
Bild 3 av 10

Det gäller att hålla balansen när kroppsvikten blir ojämnt fördelad. Här lutar "Benji Boy" åt höger.
Bild 4 av 10

Man kan inte klandra de svenska fansen på plats i Portugal i samband med Eurovision Song Contest för att de är förtjusta i Benjamin Ingrosso.
Bild 5 av 10

Benjamin Ingrosso är singel och efter den heta bilden på Instagram lär det inte saknas intresserade kvinnor eller män för den delen.
Bild 6 av 10

Benjamin Ingrosso tycks hysa ett öppet sinne när det kommer till killar. Här har han en het hamburgerdejt med Felix Sandman.
Bild 7 av 10

Prins Daniel förmådde inte dölja sin förtjusning i "Benji Boy" när de bägge mös till det på Öland.
Bild 8 av 10

Benjamin Ingrosso är i fint sällskap när det kommer till herrar som naturen utrustat rikligt. Chris O'Neills Nobel-frack räckte inte till för att dölja hur resursstark amerikanen är.
Bild 9 av 10

Sångaren Eric Saade slåss om samma fans som Benjamin Ingrosso och även han uppges vara begåvad med mer än ett par starka stämband.
Bild 10 av 10

Här väntar Benjamin Ingrosso på sin heta gymdejt. Sångaren försöker bygga upp även andra dela av sin kropp.

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges hetaste artister och snart får vi njuta av honom i TV4:s ”Så mycket bättre”. Den unge och begåvade sångaren är singel och kanske bilden på honom där han marknadsför TV4-succén är ett litet statement för att visa alla damer att här finns det resurser.

Benjamin Ingrosso verkar dessutom hysa ett öppet sinne vilket säkert lockar massor av killar att kontakta den spännande artisten. Vi har ju alla noterat att Benjamin Wahlgren tidigare stod väldigt nära sin vän och artistkollega Felix Sandman, 21.