Bianca Ingrosso återförenad med Phillipe efter kokainhärvan

Kokainhärvan och hotet om fängelse blev för mycket.
Nu har Bianca Ingrosso återförenats med ex-pojkvännen Phillipe Cohen.
Stoppa Pressarnas unika bilder visar hur göteborgaren försöker trösta sin flickvän.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-03-22 kl 08:57 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har brutit upp och återförenats så många gånger att ingen nu levande varelse har räkning på hur många gånger det har skett.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att paret återigen har träffats – den här gången behöver den framgångsrika influencern allt stöd hon kan få av sin tidigare pojkvän.

Bild 1 av 9bianca ingrosso stod stor 1 - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso är fullständigt förtvivlad efter penningtvätt- och kokainhärvan som kan förändra allt. Nu söker hon tröst hos tidigare pojkvännen Phillipe Cohen.
Bild 2 av 9phillipe cohen nya liv stor26 1 - Stoppa Pressarna

Phillipe Cohen tröstar sig med en kabanoss i en baguette och en Trocadero Zero på Östermalms korvspecialist där han är en väl sedd stamgäst.
Bild 3 av 9phillipe cohen nya liv stor 3 - Stoppa Pressarna

För Phillipe Cohen har det varit en tung tid sedan uppbrottet från Bianca. Han har vandrat planslöst på Östermalm och inte ens orkat klä upp sig när han gått ut.
Bild 4 av 9phillipe cohen nya liv stor7 1 - Stoppa Pressarna

Här är det lätt att förledas tro att Phillipe gör "hundtricket" men det gör den stilige göteborgaren icke! Han känner sedan tidigare kvinnan som klappar hunden Ted.
Bild 5 av 9emilio ingrosso jonas falk stor1 2 - Stoppa Pressarna

Jonas Falk är under åtal i Barcelona som misstänkt för penningtvätt av 55 miljoner kronor. Nu är Bianca Ingrossos varumärke förknippat med honom på grund av Emilio Ingrosso.
Bild 6 av 9emilio ingrosso jonas falk stor 2 - Stoppa Pressarna

Åklagaren i Spanien misstänker att Emilio Ingrosso har varit behjälplig att tvätta pengar åt den förhärdade brottslingen Jonas Falk.
Bild 7 av 9emilio ingrosso bianca fangelse stor - Stoppa Pressarna

Bianca Ingrosso är helt förtvivlad och förd bakom ljuset. Hennes älskade pappa riskerar att dömas till ett års fängelse och tre miljoner kronor i böter.
Bild 8 av 9asa ingrosso emilio stor - Stoppa Pressarna

Åsa Ingrosso har ännu större panik än Bianca som i alla fall har pengar. Åsa är helt beroende av Emilio och det blir svårt för honom att försörja henne från fängelset. Åsa Ingrosso uppges redan nu ha börjat inventera vilka väskor och skor hon kan sälja om maken måste krypa in i finkan.
Bild 9 av 9bianca ingrosso stod stor1 - Stoppa Pressarna

Här är bilden på Phillipe och Bianca Ingrosso som visar deras återförening. Göteborgaren är ett fint stöd för Bianca just nu.

Fängelsehotet efter kokainhärvan förändrar allt för Bianca.

Bianca och Phillipe sågs vandra tillsammans på Östermalm, inte långt från deras respektive bostäder. De hade med sig sina hundar. 

Phillipe Cohen strosade med sin vovve Ted regelmässigt kopplad. Bianca rastade sina sötnosar Dino som är en chihuahua och lille Sammy som är en pomchi.

Stoppa Pressarnas läsare känner säkert igen Phillipes Ted från de unika bilder som publicerades på göteborgaren när han tröstade sig med en korv från Östermalms korvspecialist nyligen. Phillipe Cohen har tagit uppbrottet från Bianca mycket hårt och han har setts ströva runt planlöst på Östermalm, helt utan mål och mening.