Bianca Ingrosso förälskad igen

Äntligen glädje för Bianca Ingrosso igen.
Den framgångsrika influencern har haft en tung höst.
Men nu vänder det – hon är nyförälskad!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-02-02 kl 11:05 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 24, har haft en stökig höst.

Återföreningen med pojkvännen Phillipe Cohen, 24, efter hans ekonomistudier i London blev inte alls som hon tänkt sig. Paret tjafsade så mycket att pojkvännen tvingades flytta ut och lämna Bianca ensam i sin lyxiga våning i norra Djurgårdsstaden.

Bild 1 av 6

Nu ler lyckan mot Bianca Ingrosso igen! Hon avslöjar själv att hon är nyförälskad efter uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen.
Bild 2 av 6

Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren står varandra mycket nära.
Bild 3 av 6

Nyligen började ännu en säsong av Kanal 5-succén "Wahlgrens värld".
Bild 4 av 6

Bianca har tidigare talat om att hon vill flytta till Östermalm i Stockholm. Var nya lägenheten ligger framgår inte ännu.
Bild 5 av 6

Nya lägenheten ger ett sobert och elegant intryck och inredningen är helt i Biancas stil.
Bild 6 av 6

Förhållandet med Phillipe Cohen gick inte att rädda. Bianca Ingrosso är numera singel.

De bägge var dock noggranna med att understryka att det inte var slut mellan dem men bara ett par månader senare skedde det oundvikliga. I samband med pressträffen för den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” meddelade Bianca att hon numera var singel.

Det är inte bara turbulensen med Phillipe som varit pressande för Bianca under hösten. Hon har mötts av så mycket hatiska kommentarer på sin blogg att hon beslutade sig för att pausa sitt engagemang på den. Biancas obehagliga upplevelser av näthat har samtidigt givit henne stora sympatier från alla möjliga håll.

Men Bianca har ändå känt sig väldigt pressad och mått dåligt, hon har tvingats gå i terapi för att återigen hitta harmoni i sitt hektiska liv.