Bianca Ingrossos heta hångel med Viktor, 21

Nu har singellivets glada dagar börjat.
Bianca Ingrosso hånglade offentligt med den unge artisten.
Gamla kärleken Phillipe Cohen är helt glömd numera.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-02-14 kl 05:05 |

ProvaPremium

Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 24, var ett par i fyra år lite drygt.

Hennes västsvenske pojkvän studerade under i princip hela förhållandet ekonomi i London och paret var tillsammans på distans. I somras var Phillipe klar med studierna och paret flyttade ihop i Biancas lyxlägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Bild 1 av 6

Bianca Ingrosso och unge artisten Victor Leksell kysste öppet på krogen när Bianca var ute på en vild runda med sina väninnor. Bloggerskan verkar helt ha kommit över ex-pojkvännen nu och hon är redo för spännande äventyr.
Bild 2 av 6

Bianca Ingrosso har haft en tung period och har gått i terapi, men nu verkar hennes väninnor få henne på bättre humör.
Bild 3 av 6

Bianca Ingrosso står mycket nära sin pappa Emilio Ingrosso och så ofta hon kan hälsar hon på honom i spanska Palma där han är framgångsrik krögare.
Bild 4 av 6

Bianca Ingrosso har helt släppt expojkvännen Phillipe Cohen. Nu är det party och nya killar som gäller för reality-profilen.
Bild 5 av 6

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut största influencers och hon omsätter miljonbelopp varje år.
Bild 6 av 6

Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso gör succé i "Wahlgrens värld" i Kanal 5.

Men samboskapet passade inte de bägge, de gick varandra på nerverna. Efter ett par månader flyttade Phillipe ut och de bägge försäkrade att de fortfarande var tillsammans med det dröjde inte länge förrän kärlekssagan var slut.

Bianca var ledsen och nere och under nyårsresan till Thailand, hon grät flera gånger och mamma Pernilla Wahlgren, 51, upplevde att hennes dotter mer eller mindre förstörde familjesemestern med sin kärlekssorg.

Men nu verkar Bianca ha gått vidare och det med besked. Härom helgen var den unga influencern ute med sina tjejkompisar som hade arrangerat en så kallad ”sluthippa”, man skulle helt enkelt fira Bianca för att det var slut. Det blev en vild kväll – minst sagt.