Mest läst just nu:

Super-influencer

Bianca Ingrossos lyxproblem i spanska semesterparadiset

Här snackar vi om lyxproblem i den högre skolan.
Trots att Bianca Ingrosso dels investerat i en lägenhet, dels har sin pappa boende där, så verkar influencern Bianca Ingrosso ha tröttnat på semesterparadiset Palma.
Nu varnar hon sin publik för den spanska medelhavsön.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-08-03 kl 10:06 |

ProvaPremium

De baleariska öarna besöks årligen av miljoner och åter miljoner turister.

Huvudön Mallorca besöks exempelvis årligen av över 3,5 miljoner tyskar och cirka 2,5 miljoner britter, men även om antalet skandinaviska besökare ”bara” är cirka 350 000 så visar siffrorna att ”Mallis” ändå är ett av svenskarnas favoritresmål.

Bild 1 av 6

Bianca Ingrosso älskar lyx och flärd, som den superinfluencer hon är.

Bild 2 av 6

Den rikaste medlemmen i nöjesklanen Wahlgren har gjort sig en enorm förmögenhet på att bygga och sedan sälja en del av sitt företag Caia Cosmetics.

Bild 3 av 6

Bianca delar mer än gärna av sig bilder och texter från sina lyxresor runt om i Europa. Just nu är hon i Palma på Mallorca.

Bild 4 av 6

Hon har investerat i en ännu inte byggd lägenhet i Palma på Mallorca, där även hennes pappa Emilio Ingrosso bor och driver två krogar.

Bild 5 av 6

Men enligt Bianca så finns det mycket i övrigt att önska. Ön är ”fullbokad”, ”servicen är så dålig” och hon avråder sina följare från att åka till Palma.

Bild 6 av 6

Bianca Ingrosso riktar nu sina blickar nordost från Palma för sin kommande semester – och kungafamiljfavoriten, jetset-orten St Tropez på franska Rivieran.

Bianca Ingrosso har oftast talat sig varm för Palma.

Pappa Emilio Ingrosso, 57, driver två krogar i Balearernas huvudstad tillsammans med frun Åsa Ingrosso, 47, och eftersom Palma också besitter den lyx som den förmögna entreprenören eftersöker vände hon blickarna mot just Palma när hon åter ville göra ett försök att investera i ett sommarboende.

Men Palma stod inte överst på listan från början för Bianca.

Istället var det de rika svenskarnas favoritställe, Marbella på fastlandets sydkust, som lockade till en början.

Till de rika räknas naturligtvis Biancas mamma, nöjesklanen Wahlgrens överhuvud Pernilla Wahlgren, 54, som är en stor vän av Marbella, men efter ett avsnitt av realityserien ”Wahlgrens värld” som visade Biancas husjakt i Marbella så tvärvände hon plötsligt och sa: