Mest läst just nu:

Bianca Ingrossos nya kris med Philippe Cohen

Here we go again.
Nu berättar Bianca Ingrosso om nya krisen med pojkvännen.
Dramat verkar inte ha någon ände.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-08-14 kl 09:05 |

ProvaPremium

Det är definitivt inte första gången och med all säkerhet inte heller sista gången som vi år höra om en kris i förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 24, och Philippe Cohen, 25.

Det unga paret har varit tillsammans i fyra år och det är fyra år som präglats av bråk, kriser och uppbrott. Och återföreningar.

Bild 1 av 6

Hur länge ska de orka? Återigen är det struligt mellan Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Philippe Cohen.

Bild 2 av 6

Bianca Ingrosso fångades på film på Spy Bar där hon dansade väldigt tätt intill en annan man. Sådant främjar inget förhållande.

Bild 3 av 6

Bianca Ingrosso har gjort sensation i "Wahlgrens värld". Tittarna älskar hennes spontanitet.

Bild 4 av 6

Bianca Ingrosso får söka stöd hos lillebror Benjamin.

Bild 5 av 6

Under sin show i Globen berättade Bianca om sina sexmöten med en dubbelt så gammal man. Sådant främjar inget förhållande.

Bild 6 av 6

Under fyra år har de åkt känslomässig berg-och-dalbana. Nu är det återigen struligt mellan Bianca och Philippe.

Strax före jul verkade det dock vara lite mer allvarligt. Paret gjorde slut, Philippe dumpade sin flickvän i ett långt sms och en otröstlig Bianca förstörde mamma Pernilla Wahlgrens, 51, julsemester i Thailand.

Bianca Ingrosso grät sönder hela semestern i turistparadiset och stackars mamma Pernilla kom hem från Asien mer sliten än utvilad efter att ha fått trösta sin dotter i två veckor i 35 graders värme.

Det hann gå fyra månader till dess att Bianca och Philippe återförenades och sedan var det en period på ungefär en månad då allt verkade bra. Sedan framkom det att Bianca, tvärtemot planen, inte bodde hos Philippe under slutskedet av renoveringen av hennes nya lyxvåning på Östermalm. Bianca valde istället att bo hemma hos mamma Pernilla på Lidingö.

Nu berättar Bianca om strulet med Philippe och mellan raderna kan man ana att även hon är trött på berg-och-dalbanan som aldrig verkar ha något slut.

– Förhållanden är upp och ner. Jag har bestämt mig för att jag har pratat så mycket om mitt kärleksliv överallt, så just nu pratar jag inte så mycket om det. Men det går upp och ner, säger Bianca Ingrosso till Expressen.