Biancas sexproblem med pojkvännen

Bianca Ingrosso gör det igen.
Nu beskriver bloggerskan i detalj hur hon har sex med pojkvännen.
Inga detaljer utelämnas – inte ens problemen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2018-10-25 kl 12:25 |

ProvaPremium

Frågan är om inte Bianca Ingrosso, 23, är svensk offentlighets mest öppna person.

Bianca Ingrosso har inte släppt på sina spärrar – hon har inga spärrar. Den framgångsrika influencern har tidigare berättat om hur mamma Pernilla Wahlgren, 50, överraskade henne och pojkvännen Philippe Cohen, 24, när de var mitt uppe i en sexakt.

Bild 1 av 6

Nu berättar Bianca Ingrosso detaljerat om hennes och Philippe Cohens sexliv.
Bild 2 av 6

Philippe Cohen flyttade nyligen hem till Stockholm efter fyra års studier i London.
Bild 3 av 6

Bianca Ingrosso har varit tillsammans med Philippe Cohen i fyra år men förhållandet har varit stormigt och det har varit slut mellan paret i perioder.
Bild 4 av 6

Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen har flyttat isär. Paret är tillsammans fortfarande säger de men de har svårt att bo ihop.
Bild 5 av 6

Bianca Ingrosso kom på Benjamin Ingrosso när han onanerade.
Bild 6 av 6

Pernilla Wahlgren blev påkommen av Benjamin Ingrosso när hon hade samlag och mamma Pernilla kom på Bianca när hon och pojkvännen Philippe Cohen hade sex med varandra.

Eller egentligen var det lillebror Benjamin Ingrosso, 21, som avslöjade systern.
– Bianca har blivit påkommen när Phillipe har slickat henne, av mamma. Den är dark, sa Benjamin Ingrosso när han gästade storasyster Biancas podcast ”Har du sagt A får du säga B”.

I den podcast-utgåvan framgick även att Benjamin Ingrosso – ofrivilligt får vi förmoda och hoppas – blev vittne till när mamma Pernilla hade samlag.

Och dessutom framkom att Bianca råkade se när Benjamin tillfredsställde sig själv i en onani-session. Familjen Wahlgren är på väg att gå från showfamilj till sexfamilj för nu berättar Bianca ytterligare detaljer om sitt och pojkvännen Philippes sexliv.