Bianca Wahlgren Ingrosso gråter sig till sömns om nätterna

Att ha en splittrad familj som bor på olika håll runt om i världen är inte det lättaste. På sin blogg berättar Bianca Wahlgren Ingrosso öppet om saknaden efter pappa Emilio som bosatt sig i Spanien.
– Tidigare har jag tryckt ner mina känslor kring hans frånvaro långt in i kroppen, skriver hon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2015-01-13 kl 09:54 |

ProvaPremium

Det var för sex år sedan som Emilio Ingrosso, 49, lämnade Sverige för soliga Palma på spanska ön Mallorca. Men efter att han träffat nya kärleken Åsa Björling, 40, flyttade han tillbaka till Sverige en period hösten 2013 innan han återigen vände tillbaka till Spanien.

På sin välbesökta blogg skriver Bianca Wahlgren Ingrosso, 20, om saknaden efter sin pappa, och om de överväldigande känslorna när de äntligen återförenades härom veckan. Enligt Hänt Extra skriver Bianca att hon ätit lunch med fadern och hans Åsa och att hon har längtat efter honom.

Bild 1 av 5bianca1 5 - Stoppa Pressarna

Bianca skriver öppet på sin blogg om saknaden efter sin pappa.
Bild 2 av 5bianca4 2 - Stoppa Pressarna

Men härom veckan fick de äntligen träffas igen!
Bild 3 av 5bianca5 2 - Stoppa Pressarna

Bloggaren var överlycklig över att återförenas med sin far.
Bild 4 av 5bianca6 - Stoppa Pressarna

Kärlek och stöd finner hon hos pojkvännen Phillipe.
Bild 5 av 5bianca7 - Stoppa Pressarna

Här är Bianca med mamma Pernilla och lillebror Benjamin.

Bianca har tidigare berättat om hur tuff hennes uppväxt kunde vara i perioder då hennes pappa och mamma Pernilla Wahlgren, 47, låg i skilsmässa. Alla skriverier i tidningarna fick Bianca att må dåligt och det gick till och med så långt att hon utvecklade ätstörningar.
– Jag har länge haft ångest efter jag har ätit, börjat gråta om jag fått i mig något onyttigt, känt mig ful när jag kollat mig i spegeln. Ett tag spydde jag, men nu är det över med det. Nu äter jag nyttigt och mår bra för min kropp, jag får inte ont i magen längre och inte heller någon ångest, har hon tidigare berättat i bloggen.