Bindefelds hemliga kändisfest med stjärnorna

Det är coronakris och restriktioner.
Men suget efter kändisvännerna blev för stort för festfixaren.
Micael Bindefeld kunde inte låta bli att arrangera ett härligt party.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-08-03 kl 12:51 |

ProvaPremium

Micael Bindefeld, 60, är en väldigt framgångsrik festfixare och PR-man.

Coronapandemin har drabbat honom extremt hårt då Folkhälsomyndighetens rekommendationer har satt stopp alla slags kändisfester och event. Krisen är så djup att Bindefeld såg sig nödgad att göra reklam för en toalett med stjärtdusch, något som Stoppa Pressarna nyligen kunde rapportera om.

Bild 1 av 7

Micael Bindefeld kunde inte avhålla sig, coronapandemi eller ej, festfixaren vara bara tvungen att arrangera en kändisfest.
Bild 2 av 7

Bland gästerna var Carola den starkaste lysande stjärnan.
Bild 3 av 7

Micael Bindefeld tog tillfället i akt att bjuda in kändisar, trots att det var hans son som skulle firas.
Bild 4 av 7

Självfallet var programledaren Sofia Wistam på plats, hon är nästan lika kändisfixerad som maestro själv Bindefeld.
Bild 5 av 7

En överlycklig Micael Bindefeld fick äntligen träffa lite kändisar igen.
Bild 6 av 7

Det blev en härlig kändisfest på Bindefelds lantställe. Carola, Peter Jöback, Pernilla Wahlgren och Sarah Dawn Finer förgyllde festfixarens dag.
Bild 7 av 7

Micael Bindefelds affärer har tagit storstryk under coronapandemin så han fann sig nödgad att göra reklam för en toalett med stjärtdusch.

För ett par år sedan skulle den trendkänslige göteborgaren aldrig riskera sitt personliga varumärke genom att sitta offentligt på en toalett med duschfunktioner för stjärten. Nöden har dock ingen lag heter det ju som bekant och man får inte vara för fin i kanten när man hamnat på pottkanten.

Och kanske toareklamen för Bindefeld i någon mening är logisk då det finns många belackare som hävdar att han har en något skitnödig attityd.

För Micael Bindefeld har coronapandemin inte bara inneburit ett avsevärt ekonomiskt avbräck, han har framförallt gått miste om möjligheten att få frottera sig med sina kändisvänner.