Resa

Björn Ulvaeus exotiska drömresa med nya kärleken

Kan det bli mer romantiskt?
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Björn Ulvaeus är på en spännande resa med nya kärleken Christina Sas.
Paret njuter på det exotiska resmålet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-10-23 kl 12:42 |

ProvaPremium

Det har varit ett minst sagt omtumlande år för Björn Ulvaeus, 77. I våras meddelade han och hustrun Lena Ulvaeus, 72, plötsligt att man går skilda vägar efter 41 år som gifta, vilket Stoppa Pressarna rapporterade om.

I mars gick skilsmässan igenom och Björn Ulvaeus lämnade lyxvillan i Djursholm – där fick ex-hustrun Lena bo kvar. Separationen var dock ämabel.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi Björn Ulvaeus och Christina Sas. Till höger ser vi Singapore.

Vilken romantisk resa! Stoppa Pressarna kan nu avslöja vart Björn Ulvaeus har rest med sin nya kärlek Christina Sas.
Bild 2 av 7

Björn Ulvaeus presenterade sin nya flickvän i samband med premiären av "Pippi på Cirkus" i Stockholm. Nu avslöjar stjärnan hur han förför sin 29 år yngre flickvän.
Bild 3 av 7

Dörrmannen Narajan Singh vinkar in en taxi till det klassiska Raffles Hotel i Singapore där Björn Ulvaeus och hans nya kärlek Christina Sas just nu befinner sig.
Bild 4 av 7

Raffles Hotel är ett av världens mest berömda hotell.
Bild 5 av 7

Skivbolagsdirektören Per Sundin (närmast drottning Silvia) är med på resan till Singapore.
Bild 6 av 7

Raffles Hotel är 135 år gammalt. Morgonen den 12 augusti 1902 upptäcktes en tiger under golvet till hotellets biljardrum. Den sköts inför publik av en av hotellets anställda, C. M. Phillips. Sex skott krävdes, varav de fyra första tycks ha missat djuret.
Bild 7 av 7

Björn Ulvaeus och Lena Ulvaeus har skiljt sig efter ett 41 år långt äktenskap. Nu är det nya kärleken Christina Sas som gäller.

– Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans, meddelade paret i samband med skilsmässan som väckte genklang även internationellt.

Ny lyxvåning

Björn Ulvaeus verkade förbereda sig för ett nytt liv som ungkarl och skaffade sig en ny lyxvåning på superexklusiva Villagatan på Östermalm i Stockholm. Våningen är på 252 kvadratmeter och den värderas till drygt 43 miljoner kronor.