Hälsa

Blåslagna kändiskvinnan orsakar uppror på Aftonbladet

Historien vägrar dö.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det råder mycket upprörda känslor på Aftonbladet.
Medarbetarna reagerar starkt på nya uppgifter om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-08 kl 07:39 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37. Snart har det gått ett år sedan hon låg sönderslagen i löpspåret.

Kändiskvinnan hittades av några, än idag okända, personer som larmade ambulans. Den framgångsrika journalisten hade fallit så olyckligt under sin löprunda att hon hade både en rejäl blåtira och var uppskrapad i ansiktet – som om hon fallit och liksom skrapats i gruset i flera meter.

Bild 1 av 6Anna Shimoda Uppror Stor - Stoppa Pressarna

Det råder upprorsstämning på Aftonbladet efter nya uppgifter om den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda. Lena K. Samuelsson är hårt pressad.
Bild 2 av 6skandaler aftonbladet stor10 - Stoppa Pressarna

Lena K Samuelsson larmades tidigt om Anna Shimodas skador. Ändå gjorde Aftonbladets chefredaktör ingenting på flera månader. Vad är det för människa som agerar så?
Bild 3 av 6hans shimoda talar ut - Stoppa Pressarna

Den blåslagna kändiskvinnans make Hasse Shimoda släpper inte sin älskade hustru med blicken för en sekund. Han är mycket mån om henne.
Bild 4 av 6Anna Shimoda Premiar Stor1 - Stoppa Pressarna

Hasse Shimoda gör allt han kan för att ta hand om sin hustru Anna Shimoda. Han har dock förändrats på sistone.
Bild 5 av 6anna shimoda aftonbladet stor111 - Stoppa Pressarna

Journalisten Anna Shimoda har vid tre tillfällen blivit blåslagen med omfattande ansiktsskador. Kanske de jobbar för hårt på Aftonbladet?
Bild 6 av 6Anna Shimoda Skadad Stor1.jpg - Stoppa Pressarna

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus. Läkarna vet inte vad som hänt, men man har sina aningar.

En tand var sönderslagen och på bilder Anna Shimoda själv la upp på sina sociala medier ser man även rejält med hushållspapper i en stor blodpöl. Kändiskvinnan blev inlagd på Södersjukhuset.

Läkarna har en teori

Läkarna var helt villrådiga – enligt Anna Shimdoa vet man inte vad som hänt henne. Journalistkvinnans kollaps som fick så ödesdigra följder är än idag ett mysterium. I två dygn fick hon kvarstanna på sjukhuset.