Blondinbella i stort blöjbråk med Paul, 52

Oj, oj, vänta bara – det lär bli värre.
Blondinbella och hennes nya kärlek Paul, 52, har redan haft ett blöjbråk.
Och då har paret inte ens barn tillsammans.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-08-10 kl 07:25 |

ProvaPremium

Han kanske var lite för perfekt, något måste ju inte stämma – så brukar det låta ibland när det första stadiet av nyförälskelse börjar lägga sig.

I Isabella Löwengrips, 29, nya relation verkar allting gå med raketfart så kanske bloggerskan redan nu är på väg in i den fas där de första himlastormande känslorna börjar klinga av.

Bild 1 av 5

Blondinbella uppskattade inte blöjbomben som Paul, 52, droppade i hennes knä.
Bild 2 av 5

Blondinbella och Paul Sundvik träffades i början av sommaren och det dröjde inte länge förrän paret talade om att skaffa barn.
Bild 3 av 5

Ett tag kopplades Blondinbella ihop med Livvakts-Magnus, men nu är det Paul, 52, för hela slanten.
Bild 4 av 5

Sommaren har varit härlig för det nyförälskade paret som rört sig i olika romantiska miljöer runtom i Italien.
Bild 5 av 5

Bondinbella har sedan tidigare två barn med ex-maken Odd Spångberg men hon vill gärna ha flera med sin nya kärlek Paul, 52.

Den blonda entreprenören och hennes nye kärlek Paul Sundvik, 52, träffades i början av sommaren och nu har vi precis nått kräftpremiären och kan konstatera att paret avser att bli sambos i höst.

Ett villkor som måste vara uppfyllt för Paul är att det gick att anlägga ett tak över Blondinbellas swimmingpool så han kan fortsätta med sina dagliga simturer även i höst och vinter. Det visade sig att det var praktiskt görbart och undervattensfotografen Paul bestämde sig därmed för att verkligen bli sambo med sin nya kärlek.

Men det kommer mera, var så säkra.