Blondinbella knäckt efter dumpningen

Åh nej.
Blondinbellas liv fortsätter vara minst sagt komplicerat.
Nu är bloggerskan dumpad igen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-04-09 kl 06:43 |

ProvaPremium

Hennes affärer går som smort, i alla fall om vi ska tro på Isabella Löwengrips, 28, uppdateringar på sin blogg.

Hon reser världen över och lanserar sitt skönhets- och postorderföretag.

Bild 1 av 6

Nya svårigheter för Blondinbella. Hon har brutit en destruktiv relation och känner sig dumpad.
Bild 2 av 6

Är det månne Livvakts-Magnus som spökar i bakgrunden? Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna var brytningen i december inte så definitiv som det har påståtts.
Bild 3 av 6

Blondinbella flydde med barnen och Livvakts-Magnus efter att kriminella personer sökt sig till hennes lyxvilla.
Bild 4 av 6

Odd Spångberg har varit ett stort stöd för Blondinbella under krisen med Hampus Jarlbo. Orkar han hjälpa exfrun mer nu när även våren verkar vara fylld med kriser på det personliga planet? Odd måste få lugn och ro i sin tillvaro. Odd kan inte hela tiden offra sig för sin nyckfulla exfru. Odd måste rå om sig själv.
Bild 5 av 6

Hampus Jarlbo försökte hänga med i Blondinbellas livsstil och därför tog han för stora risker. Han gav bloggerskan en klocka värd över 100 000 kronor och köpte själv en lyxbil för en miljon kronor, trots att han saknar körkort. Bubblan sprack och Hampus gick i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor.
Bild 6 av 6

Blondinbella fortsätter att flyga privatjet. Hon bryr sig inte om följarnas miljö-raseri.

Nyligen var Blondinbella i blåsväder över att hon flyger privatjet, flera följare rasade mot bloggerskan, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

Men Bondinbella tänker fortsätta med privatjet för att hinna hem och hämta barnen när det är hennes barnvecka, meddelar hon på sin blogg.
– Tydligt tecken på att det blir fler privatjetsresor för jag har som mål att kunna hämta varje dag. Jag vill inte styras av andras förseningar, jag vill bestämma själv när jag kommer hem. Det ekonomiska målet har jag nått nu och då får det bli så framöver, skriver Blondinbella på sin blogg så alla miljövänner som rasar mot den blonda entreprenören kan sluta med det nu.