Blondinbellas egna ord om flykten

Blondinbella är jagad och befinner sig på flykt med sin familj.
Nu berättar hon om kampen för att gömma sig från de kriminella kidnapparna.
Och hon öppnar upp om det fruktansvärda sveket från exet från Hampus

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2018-11-26 kl 18:30 |

ProvaPremium

Det slog ned som en bomb. I ett par dagar har Isabella Löwengrips, 28, läsare och följare spekulerat om vad det är som kan ha hänt henne.

Bloggerskan gick ut och berättade att hon blivit sviken av en person hon älskade samtidigt som hon nämnde att det var slut med Hampus Jarlbo, 28.

Bild 1 av 7

Nu berättar Blondinbella med egna ord om flykten från de kriminella kidnapparna. Hon har flugit till okänd ort utomlands.
Bild 2 av 7

Blondinbella har blivit förd bakom ljuset av Hampus Jarlbo, hävdar hon.
Bild 3 av 7

Blondinbella går nu genom sitt livs värsta kris.
Bild 4 av 7

Hampus Jarlbo har varit desperat efter Blondinbellas kärlek. Han gav henne en klocka för över 100 000 kronor när hon nyligen fyllde år.
Bild 5 av 7

Hampus Jarlbo har spelat ett högt spel men nu har bubblan spruckit.
Bild 6 av 7

Blondinbellas affärsverksamhet riskeras nu att skadas allvarligt. Annonsörer vill inte bli förknippade med kriminalitet och avstår då hellre även om Blondinbella är helt oskyldig i sammanhanget.
Bild 7 av 7

Blondinbella känner sig otroligt sviken av Hampus Jarlbo.

Isabella Löwengrip berättade dock aldrig att Hampus på något sätt var inblandad i det faktum att kriminella personer, som sedan tidigare är dömda för människorov, besökt hennes lyxvilla på Lidingö.

Men i dag avslöjade hon att kidnapparna jagar ex-pojkvännen som är skyldig dem mångmiljonbelopp. Och just nu befinner sig Blondinbella på flykt då hon fruktar för sitt eget liv. 
­– Vi har bevakning dygnet runt, det är omöjligt att sova och äta. Jag mår fruktansvärt illa och varenda del i min kropp värker av ångest. Jag har kämpat i mig mat, klivit upp ur sängen och tagit mig igenom ett jobbschema. Intervjuer, möten, galor och middagar. Träffat barnen (Odd blev också förflyttad) och försökt vara stark med dom. Men nu är vi på en ny plats för att få lite lugn och ro, skriver Blondinbella på sin blogg och visar ett foto på ett flygplansfönster ovanför molnen.