Bröderna Timell flyr till spanska solkusten

Är det flykten från Sverige vi ser?
Anders Timell befinner sig just nu på den spanska solkusten.
Och enligt uppgifter till Stoppa Pressarna överväger nu bägge bröderna Timell att flytta till Marbella efter alla skandaler i hemlandet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-08-20 kl 10:26 |

ProvaPremium

Anders Timell, 54, befinner sig just nu i den spanska lyxorten Marbella där han njuter av tillvaron.

Marbella är en känd tillflyktsort för Europas jetset och även uppskattat av många svenska kändisar. Pernilla Wahlgren, 52, och Charlotte Perrelli, 45, har hus där nere och så ofta de kan tillbringar de härliga dagar i solen och med Marbellas utbud av shopping och lyxrestauranger.

Bild 1 av 10

Nu är de redo att bryta upp. Bröderna Timell överväger att flytta till spanska Marbella, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 10

Anders Timell är just nu på plats i Marbella, det kan vara en första rekognosering inför en eventuell flytt till jetsetorten.
Bild 3 av 10

Anders Timell tvingades lämna jobbet på radion och på restaurang Riche i samband med metoo-skandalen. Han behöver en nystart i livet.
Bild 4 av 10

Martin Timell var på väg att lämna Sverige redan efter den friande domen i tingsrätten men blev kvar då det hela överklagades till hovrätten, där han också blev friad.
Bild 5 av 10

Mi Ridell är bara en av flera kändisar som bröderna Timell känner och som bor i Marbella.
Bild 6 av 10

Societetsdamen Grete Qviberg har en villa i Marbella och Anders Timell har skojat med henne på Teatergrillen många gånger.
Bild 7 av 10

Bägge bröderna Timell känner Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen som är flitiga besökare på solkusten.
Bild 8 av 10

Charlotte Perrelli kan bjuda in bröderna Timell på härliga grillaftnar i sitt lyxhus utanför Marbella.
Bild 9 av 10

Samir Badran tog Julia till Marbella.
Bild 10 av 10

Pernilla Wahlgren har hus utanför Marbella. Paul Tilly bor på lyxorten och kan golfa med Anders Timell och Hannah Graafs ex-make bor i svenskparadiset.

Även Jan Emanuel Johansson, 46, och Grete Qviberg, 75, är flitiga besökare på lyxorten när de vill ladda batterierna och komma iväg från stressen i Sverige.

När Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, var tillsammans besökte de ofta Marbella och det var hit som Samir Badran, 30, tog sin fästmö Julia Sundquist, 23, kort efter att paret träffats.