Mest läst just nu:

Camilla Läckbergs hatiska attack mot Saliba

Nu är det tvåfrontskrig som gäller för Camilla Läckberg.
Deckardrottningen slåss inte bara med tidigare vännen Christina Saliba.
Nu bråkar hon även med nya läkar-kompanjonen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2020-04-29 kl 09:56 |

ProvaPremium

Det är tuffa tider för Camilla Läckberg, 45, just nu.

Succéförfattarens bolag Hedda Care har fått mycket skit för att man erbjuder tester för coronaviruset till privatpersoner som får betala 950 kronor.

Bild 1 av 7

Nu krigar de öppet! Camilla Läckberg sparkade först Christina Saliba som sin PR-agent och nu har de rykt ihop om hur vårdföretaget Hedda Care ska skötas.

Bild 2 av 7

Christina Saliba är en omstridd person och flera av varandra oberoende personer målar upp en tämligen obehaglig bild av henne när de talar med Stoppa Pressarna. Det samtliga källor har gemensamt är att de uttrycker förvåning över att Camilla Läckberg inte brutit tidigare med Saliba.

Bild 3 av 7

Här sågar Saliba Camilla Läckberg offentligt. Det är inte catfight längre, det är krig.

Bild 4 av 7

Chirstina Saliba med läkaren Sara Löfgren som är grundare till Hedda Care. Sara Löfgren är ansedd som en synnerligen skicklig läkare och driven entreprenör med mycket gott rykte, nu riskerar även hon att skadas av Saliba.

Bild 5 av 7

Flera källor vittnar om att Saliba utnyttjat Camilla Läckbergs kändisskap för att sko sig själv. "Det är så uppenbart och så tragiskt att hon lyckats manipulera Camilla så här länge".

Bild 6 av 7

Camilla Läckberg är rasande på Saliba.

Bild 7 av 7

Här sparkade Camilla Läckberg Saliba. Man försökte maskera det hela till att det var något ömsesidigt, men bara ett par dagar senare brast det när de bägge hamnade i ett infekterat och offentligt corona-bråk.

Camilla Läckberg är själv emot att företaget erbjuder tester till privatpersoner och hon har gått ut öppet med det och därmed kört över sin forna vän Christina Saliba, 45, som är styrelseordförande i Hedda Care.
– Jag står fullt bakom att Hedda Care skall hjälpa vården med coronatester däremot har jag sedan länge uttryckt till ledningen för Hedda Care att jag inte anser att man – i dagsläget – skall erbjuda tester till privatpersoner, vilket inte hörsammats, har Läckberg skrivit på Instagram.

Och nu trappas bråket upp. Christina Saliba, som sparkades som PR-agent för Läckberg precis före det offentliga corona-bråket, är rasande:
– Jag tänker inte gå i offentlig konflikt med henne eller delta i denna mediala dokusåpa som just nu pågår, skriver Christina Saliba i ett sms till Aftonbladet.