Camilla Läckbergs nya försök med Simon Sköld

De var inte riktigt färdiga trots allt.
Camilla Läckberg och Simon Sköld har fattat ett nytt beslut efter det hastiga uppbrottet.
Nu har paret bestämt sig för att försöka igen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-06-17 kl 16:33 |

ProvaPremium

Det går nästan att ta på kärleken mellan Camilla Läckberg, 45, och Simon Sköld, 33.

Det äkta paret har så intensiva känslor för varandra att syret runt omkring dem tar slut. Och de ser till att ha roligt tillsammans och att utvecklas ihop.

Bild 1 av 6

Nu gör de ett nytt försök. Uppbrottet kom hastigt efter tio år men nu vågar Camilla Läckberg och Simon Sköld göra ett nytt försök.
Bild 2 av 6

Här är Camilla Läckbergs och Simon Skölds nya drömhus. 25 miljoner kronor gick det på och då föreligger renoveringsbehov.
Bild 3 av 6

I tio år hade Camilla Läckberg sommarhuset i Roslagen innan det var dags att bryta upp.
Bild 4 av 6

Den här poolen vid parets tidigare hus i Norrtälje har hyst mången kändis.
Bild 5 av 6

Simon Sköld och Camilla Läckberg är vansinnigt förälskade i varandra.
Bild 6 av 6

Camilla Läckberg har själv erkänt att hon har lite svårt att hålla ordning hemma. I nya huset har hon dock 400 kvadratmeter att bre ut sig på.

Deckardrottningen och MMA-magikern är inte heller rädda för att ta omvälvande och stora beslut tillsammans – de är så trygga i varandra att oavsett eventuella förändringar i deras omvärld så står de starka ihop.

Stoppa Pressarna rapporterade nyligen om att de beslutade sig för att bryta upp – tio år fick räcka. Men det hann knappt gå ett dygn och sedan var paret redo att trots allt försöka igen.

Camilla Läckberg och Simon Sköld sålde lantstället i Norrtälje, 25 miljoner kronor ville de ha för den magnifika sekelskiftsvillan med tillhörande 5 000 kvadratmeter tomt.

Men Läckberg, som har pluggat på Handelshögskolan i Göteborg innan hon slog igenom som författare, är känd för att vara en rådig och driftig person. Bara en dag senare meddelar Camilla och Simon att de har köpt ett nytt lantställe – nu försöker de igen efter uppbrottet från förra sommarparadiset.