Carolina Gynning dumpar Modell-Pierre för gott

Kort men intensivt.
Romansen mellan Carolina Gynning och Modell-Pierre är redan över.
Lena Ph:s ex-kille får leta efter en ny kändistjej.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2019-04-03 kl 05:12 |

ProvaPremium

Carolina Gynning, 40, är åter ensam.

Eller ensam och ensam, hon antyder att hon redan hunnit träffa någon ny efter romansen med Pierre Leander, 44. Han är även kallad Modell-Pierre och kanske mest känd som kändisfixerad expojkvän till Lena Ph, 53, och kända tv-journalisten Anna Herdenstam, 54.

Bild 1 av 7

Carolina Gynning går vidare. Nu är Modell-Pierre ute ur leken.
Bild 2 av 7

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade parets romans. Men nu är Carolina mycket bestämd över att hon inte träffar Pierre Leander längre.
Bild 3 av 7

Pierre Leander har en fixering vid kända kvinnor. Här är han tillsammans med Lena Ph.
Bild 4 av 7

Groupie-killarna Niklas Strömstedt, Martin Lamprecht, Pierre Leander och Martin Björk har en besatthet av att dejta kända kvinnor.
Bild 5 av 7

Pierre Leander hade en stormig romans med kända journalisten Anna Herdenstam.
Bild 6 av 7

Carolina Gynning träffar redan någon ny efter Pierre Leander men skånskan vägrar säga vem. Men håll utkik i Stoppa Pressarna om ni är nyfikna. Snart avslöjar vi nämligen vem!
Bild 7 av 7

Ända sedan Carolina Gynning blev dumpad av stora kärleken Alexander Lydecker så har hon sökt kärleken men inte riktigt fått någon stabilitet ännu.

Carolina Gynning och Pierre Leander har bland annat haft en het spa-dejt på ett hotell i Västerås och spekulationerna kring parets grad av seriositet i relationen har varit intensiva. Men nu har Gynning tröttnat på både Modell-Pierre och allt snack kring paret.