Semesterfrustration

Carolina Gynnings mardrömssemester med Viktor

Tankarna går direkt till familjen Griswold och ”Ett päron till farsa”-filmerna eller till ”Sune”-filmerna med Morgan Alling.
Det är kaos och ingenting blir som planerat.
När Carolina Gynning med familj ska på resa har de till och med problem att komma iväg.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-07-14 kl 18:07 |

ProvaPremium

Filmerna om familjerna ”Griswold” och ”Andersson” är humorklassiker som ännu är mäkta populära.

Både de amerikanska och svenska komedierna skildrar familjernas försök att njuta av semestrar och helgdagar, men dessa präglas istället av konstiga och pinsamma situationer, frekventa ”katastrofer” och tokiga scener som lockar till skrattfest.

Bild 1 av 6

Mångsysslerskan Carolina Gynning har mycket att stå i – och har dessutom tre döttrar och pojkvän.
Bild 2 av 6

Så när familjen ska åka på en kortare semester, så går inte förberedelserna direkt så smidigt och snabbt.
Bild 3 av 6

Carolina Gynning var inbjuden till Aje Philipson och hans lantställe i skärgården.
Bild 4 av 6

Både ”Ett päron till farsa”-filmerna och ”Sune”-filmerna skildrar dråpliga situationer med familjerna inför och under ledigheter.
Bild 5 av 6

Viktor Philipson konstaterar i den vlogg han har tillsammans med flickvännen att det är synnerligen prövande att leva med fyra kvinnor.
Bild 6 av 6

Bara att packa och komma iväg från hemmet tär på kungavännen Viktors nerver. Väl i bilen luktar det så illa, att Viktor måste hänga ut med huvudet.

Familjen Gynning/Philipson, som består av mångsysslerskan Carolina, 43, hennes pojkvän Viktor Philipson, 36, den gemensamma dottern Vilda, 1, samt döttrarna Alicia, 10, och Adele, 8, som Carolina har tillsammans med Alexander Lydecker, 41, platsar uppenbarligen in i semesterkaos-genren.

I parets gemensamma ”projekt”, en så kallad vlogg på YouTube, återges när familjen ska gör sig redo för att åka på en midsommarhelgresa till Victors pappa, kungavännen och mångmiljonären Aje Philipson, 79, i skärgården.