Skilsmässa

Casper Janebrinks älskarinnas egna ord om babylyckan med stjärnan

Glädje och förväntan.
Nu berättar Casper Janebrinks älskarinna om sin stora babylycka.
Det går inte att ta miste på att Therese Andersson ser framemot barnet som kommer i september.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-04-26 kl 17:28 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat turbulensen kring Casper Janebrinks, 52, skilsmässa.

Det var i februari som Arvingarnas frontfigur chockade sina fans då han avslöjade att han och hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Bild 1 av 11casper janebrink therese stor 2 - Stoppa Pressarna

Nu berättar hon. Casper Janebrinks älskarinna Therese Andersson gläds åt den kommande bebisen med sångaren.
Bild 2 av 11casper janebrink lasseman markering stor1 1 - Stoppa Pressarna

Helena Janebrink blev alldeles paff när det visade sig att Casper Janebrink hade en gravid älskarinna. Även "Lasseman" blev förvånad.
Bild 3 av 11casper janebrink lasseman markering stor2 2 - Stoppa Pressarna

Helena Janebrink och Lars "Lasseman" Larsson har alltid stått nära varandra. Lasseman är ledsen efter Caspers otrohet då han alltid varit en nära vän till Helena.
Bild 4 av 11casper janebrink otrogen stor kopia 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink har varit tillsammans med sin hustru Helena i sammanlagt 23 år. Nu är det över.
Bild 5 av 11casper janebrink otrogen stor2 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink är känd för sin sexiga utstrålning och har sug i blicken.
Bild 6 av 11casper janebrink hus stor8 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink tvingades sälja huset i Floda, han hade inte råd att bo kvar.
Bild 7 av 11casper janebrink hus stor2 - Stoppa Pressarna

Här är Caspers kontor, nu tvingas han snart tömma sitt fina arbetsrum.
Bild 8 av 11casper janebrink alskarinna flykt stor 3 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink och Therese Andersson har precis kommit hem efter en vecka i Spanien.
Bild 9 av 11casper janebrink annan kvinna stor 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink hade ingen chans, de digitala spåren talade sitt tydliga språk. Hustrun Helena trodde inte sina ögon när hon hittade kalendernoteringen om att sångaren skulle på ultraljudsundersökning med sin älskarinna.
Bild 10 av 11casper janebrink dejting stor 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrinks otrohet kostade honom äktenskapet, nu riskeras även hans framtid i Arvingarna då bandets medlemmar uppges vara uppbragta.
Bild 11 av 11casper janebrink therese stor2 1 - Stoppa Pressarna

Therese Andersson bubblar av glädje när hon berättar om bebisen för Stoppa Pressarna.

Vad den gladlynte musikanten inte förtäljde var det faktum att han hade en 20 år yngre och älskarinna som dessutom är gravid med hans barn.

Det är fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33 , från Lerum utanför Göteborg som har fångat sångarens hjärta och DNA-stege.

För Therese var det en jackpot den där dagen för två år sedan då hon träffade sin stora idol Casper Janebrink på gymmet Improve Arena i Partille. Ända sedan hon var liten flicka har Therese varit ett hängivet fan av bandet som givit oss hits som ”Eloise”, ”I do” och ”Tänker inte alls gå hem”.

Arvingarnas frontfigur och den framgångsrika mäklaren fattade tycke för varandra. De tjôtade och hade det gôtt på gymmet.

– Här finns maskiner för all typ av träning och redskap för funktionell träning som låter dig använda din egen kroppsvikt, skriver gymmet på sin hemsida.

Och efter ett tag började Casper och Therese använda kroppsvikten gentemot varandra – de blev intima. Och strax före jul var Caspers 20 år yngre älskarinna gravid.

Den 10 september väntas bebisen anlända, paret ska enligt uppgift veta vad det blir för kön men vill hålla det för sig själva. Ibland är det svårt att stå emot kärleken, även om man vet att det är fel.

Casper Janebrinks hustru kom på sin make med att vara otrogen efter att sångaren skrivit in i sin elektroniska kalender att han skulle på ultraljudsundersökning med Therese Andersson. Sångaren och hans hustru hade delad kalender så Helena behövde inte rota eller snoka för att bli varse om makens svekfulla beteende.

– Helena fick sitt livs chock, hon har inte anat någonting, tvärtom hade hon och Casper det bra. Det var mycket tråkigt för henne såklart, säger en uppgiftslämnare.

Det har även varit stökigt kärleksfonten för Therese Andersson som hade en pojkvän samtidigt som hon var intim med den sexige frontfiguren i Sveriges populäraste dansband.

– Det tog ju slut direkt, han är inte helt nöjd med det som hänt om man säger så.

Mot alla odds och så blev det trots allt Casper och Therese – paret har precis kommit hem efter en härlig vecka i Spanien med sol, sangria och goda tapas.

Stoppa Pressarna når Therese Andersson på jobbet, hon arbetar på Bjurfors mäklarfirma i Partille, inte långt från gymmet där det tände till med Casper.

Sedan den 3 januari 2014 är Therese registrerad fastighetsmäklare. Det går inte att ta miste på att arbetsgivaren är stolt över sin stjärnmäklare.

– Therese sätt att förmedla bostäder präglas alltid av gediget kunnande, noggrannhet och viljan att placera kunden i första rummet. Med erfarenhet av fastighetsmäkleri, och även andra serviceyrken från både utlandet och hemmaplan, förmedlar hon idag bostäder i hela Partille kommun. Bjurfors starka varumärke i kombination med hennes personlighet ger goda förutsättningar för en lyckad affär, skriver Bjurfors på sin hemsida.

För Therese är det en spännande tid som väntar, hon är pigg och glad när hon talar med Stoppa Pressarna efter sin härliga vecka i Spanien. Hon och Casper vill gå lite varsamt fram med relationen och kanske inte dela med sig av precis allt just nu.

Det är ju trots allt ganska nytt och dessutom är ju Therese gravid, snart är hon i femte månaden.

– Vi har sagt nu att vi inte ska prata så mycket om det, säger Therese Andersson som jobbar för fullt.

Hon är så fokuserad på sitt arbete att hon inte ens riktigt reflekterat över att hon har namnsdag.

– Haha, ja just det, tack så mycket, säger Therese när Stoppa Pressarna gratulerar henne.

Kanske Casper har styrt upp något litet smycke i present och en mysig middag med räkor, het dipsås, en hemgjord aioli och baguette när Therese kommer hem till tvåan i Lerum utanför Göteborg.

Som gravid måste man vara försiktig med skaldjur, men med färska räkor från västkusten ska inte vara några problem vilket sångaren sannolikt känner till.

Det kvittrar om namnsdagsbarnet när Stoppa Pressarna intervjuar henne. Det går inte att ta miste på att hon är glad över hela sin situation med Casper och den kommande bebisen.

– Ja tack. Jo jag är så glad men just nu vill jag inte säga något mer, säger Therese, vilket Stoppa Pressarna naturligtvis respekterar.

Du kommer upptäcka att det är ännu härligare med barn än till och med en riktigt lyckad bostadsaffär som mäklare.

– Ja, haha, säger du det så är det väl så, skrattar Therese innan hon tackar för pratstunden.

Även om det finns minst sagt solkiga inslag i Casper Janebrinks uppbrott från hustrun ska inte det få ta bort den stora glädjen över att en liten bebis snart ska berika livet för Therese och sångaren i Arvingarna.

Stoppa Pressarna har sökt Casper Janebrink vid flera tillfällen, han har valt att inte återkomma.