Christina Salibas nya drag efter Camilla Läckbergs svek

Christina Saliba kan inte glömma Camilla Läckbergs svek.
Nu flyttar hon fram sina positioner.
Entreprenörskvinnan vet exakt vilka steg hon ska ta för ta sig framåt i tillvaron.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-07-10 kl 05:53 |

ProvaPremium

Bråket och sprickan mellan deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, och hennes kompanjon och forna vän Christina Saliba, 45, var en av vårens mest omskakande kändisnyheter.

Till en början försökte de forna vapendragarna hålla masken. När Camilla Läckberg meddelade att hon bytte till PR-proffset Lili Assefa, 44, hette det att Christina Saliba behöver fokusera på parets samarbete i bolaget Invest in Her och därför inte ansåg sig ha tid med att längre marknadsföra Camilla Läckbergs böcker.

Bild 1 av 8

Nu tar Christina Saliba nästa steg i sin revansch mot Camilla Läckberg.
Bild 2 av 8

Här meddelades att Saliba byttes ut mot Lili Assefa som PR-rådgivare åt deckardrottningen, ingen trodde på det hela då Saliba samtidigt meddelade att hon skulle fortsätta med sina andra PR-uppdrag.
Bild 3 av 8

Bråket gick inte att dölja längre efter att Saliba offentligt angripit Läckberg.
Bild 4 av 8

Christina Saliba tar hjälp av Carolina Gynning för att ge igen på Läckberg. Med skånskans stöttning orkar Saliba fortsätta sin kamp.
Bild 5 av 8

Chirstina Saliba med läkaren Sara Löfgren som är grundare till Hedda Care. Sara Löfgren är ansedd som en synnerligen skicklig läkare och driven entreprenör med mycket gott rykte, nu riskerar även hon att skadas av Saliba.
Bild 6 av 8

Det hela blev etter värre när Salibas ex-make (som hon fortfarande står ytterst nära) gav sig in i debatten med rena personangrepp på Läckberg.
Bild 7 av 8

Här är bara några att Elias Salibas smaklösa angrepp på Läckberg.
Bild 8 av 8

De forna väninnorna är numera dödsfiender. Saliba gör allt hon kan för att ge igen på Läckberg efter det hon upplever som ett svek.

Det dröjde dock inte läge förrän brytningen blev blodig och allt annat än diskret. När deras bolag Hedda Care, där Christina Saliba är styrelseordförande, försökte tjäna pengar på oroliga svenskar genom ett erbjuda coronatester till privatpersoner blev det rena rama kalabaliken.

Socialminister Lena Hallengren, 46, var en av många som gick i taket.
– Att kapitalisera på människors oro under en pandemi och dessutom ge dem en falsk trygghetskänsla eftersom testerna inte är säkra enligt experterna – det är en ny bottennivå. Girigheten har fått ett nytt ansikte, skrev hon i en kommentar till TT.