Christina Schollin om krisen med maken

Jättebråk skakar familjen Wahlgren.
Nu avslöjar Christina Schollin den mörka sanningen om sitt äktenskap.
Allt är inte så rosenrött som det i förstone kan te sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2018-09-25 kl 15:20 |

ProvaPremium

Christian Schollin, 80, har arbetat hårt hela sitt liv.

Hon har haft en strålande karriär som skådespelare och gjort stora roller både på scenen och i film. Nu har hon dock dragit sig tillbaka i kraft av sin ålder.

Bild 1 av 6

Nu orkar Christina Schollin berätta om bråken med Hans Wahlgren.
Bild 2 av 6

Familjen Wahlgren är ovanligt tight. Man hejar fram och hjälper varandra.
Bild 3 av 6

Redan första gången de möttes insåg Christina att hon mött sin blivande make och livskamrat.
Bild 4 av 6

Här njuter Christina Schollin av sommaren. Hon har slutat jobba som skådis i kraft av sin ålder och sina framgångar. Hon har inget kvar att bevisa.
Bild 5 av 6

Hans och Christina har varit gifta sedan 1961.
Bild 6 av 6

Det råder ingen tvekan om att Christina är Pernilla Wahlgrens mamma: se så lika de är. Här är Pernilla endast ett år gammal.

Christina medverkar dock i tv-succén ”Wahlgrens värld” i Kanal 5 och även om hon inte alltid är helt nöjd med hur hon framställs där så är det något hon bjuder på. När man är så stor som Christina har man inte så mycket kvar att bevisa.

I 61 år har hon varit gift med sin likaledes skådespelande make Hans Wahlgren, 81. Och det var kärlek redan vid första mötet 1957. Christina Schollin gick hem och noterade i sin dagbok att hon mött mannen i sitt liv och att hon skulle bilda familj med Hans Wahlgren – och ack så rätt hon fick.

Det strävsamma paret har alltid utstrålat harmoni i alla år och många nerviga och egotrippade skådespelarkollegor har nog kastat avundsamma blickar mot Christina och Hans. Men skenet bedrar – rejält