Mest läst just nu:

Dannys avslöjande om uppbrottet med Molly

Han är nyseparerad från Molly Sandén.
Nu avslöjar Danny Saucedo detaljerna kring uppbrottet.
Och svaret överraskar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-04-02 kl 06:06 |

ProvaPremium

Danny Saucedo, 33, är nybliven singel efter att det tog slut med fästmön Molly Sandén, 26.

Paret gick skilda vägar efter sex år tillsammans och det kom inte som en jättelik överraskning för parets fans. Det har länge undrats och spekulerats kring hur det egentligen stått till mellan paret. Molly och Danny har varit sparsamma med att visa sig tillsammans både i offentliga sammanhang och i sociala medier.

Bild 1 av 6

Danny Saucedo bryter tystnaden kring uppbrottet. Sångarens svar överraskar.

Bild 2 av 6

Molly Sandén, här med festfixaren Micael Bindefeld, har radikalt förändrat sitt utseende efter det brustna förhållandet.

Bild 3 av 6

Molly Sandén har det tufft just nu men hon klarade i alla fall av att uppträda nyligen när hon sjöng vid invigningen av varuhuset NK:s nya saluhall.

Bild 4 av 6

Molly Sandén och Danny Saucedo var tillsammans i sex år.

Bild 5 av 6

Efter uppbrottet har Molly fortsatt hylla Danny på sociala medier medan han verkar väldigt klar med relationen så klamrar hon sig fast vid det som varit.

Bild 6 av 6

Molly Sandén ger ett frånvarande intryck efter uppbrottet, enligt en person i musikbranschen.

Det var Molly Sandén för en tid sedan gick ut i radio och berättade att det var slut och nu väljer Danny Saucedo att bryta tystnaden kring uppbrottet.
– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, säger Danny Saucedo till Expressen.

Av citatet att döma verkar det som att den unge sångaren verkligen har gått vidare och utan några större sorger konstaterar att det är slut med Molly. Hon verkar mer skakad av uppbrottet vilket bland annat framkom när hon ett par dagar efter avslöjandet i radio mer eller mindre ville backa från uttalandet.

Molly har även förändrat sitt utseende på ett markant sätt vilket emellanåt kan vara ett tecken på en medveten eller omedveten strävan efter att gå vidare i tillvaron och att man försöker uppnå en inre balans genom en utvärtes manifestation som syftar till att skingra tankarna och kaoset.