Psykhjälp

Danny Saucedo tvingad till psykvård

Tuffa bud.
Nu väljer Danny Saucedo att avslöja sanningen om sitt mående.
Det visar sig att den framgångsrike artisten plågas av självtvivel och oro och har tvingats söka psykisk vård.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-29 kl 14:04 |

ProvaPremium

Danny Saucedo, 36, är en av våra hetaste artister även om han de senaste åren har passerats av sin lärjunge och gode vän Benjamin ”Benji-Boy” Ingrosso, 24. Sångaren är dock fortfarande mäkta populär och han tillhör det yttersta fåtal som klarar av att vara både väldigt populära i de breda folklagren samtidigt som hans kreddfaktor slår i taket.

Men allt är inte guld som glimmar. Nu väljer Danny Saucedo att berätta sanningen om sin psykiska ohälsa.

Bild 1 av 9

Även Danny Saucedo har mått dåligt och tvingats söka psykologhjälp.
Bild 2 av 9

Här står Danny Saucedo helt still, nästan som förstenad.
Bild 3 av 9

Här skojar Petra Mede med Danny Saucedo under Kristallen-galan.
Bild 4 av 9

Danny Saucedo hade en het vindejt med en blond muskelkille som sedermera Benjamin Ingrosso tog över till Dannys stora förtret.
Bild 5 av 9

Molly Sandén var länge tillsammans med Danny Saucedo.
Bild 6 av 9

Danny Saucedo på Östermalm i Stockholm.
Bild 7 av 9

Här är Danny med muskelkillen som numera träffar "Benji-Boy". Det är den sportige hunken i grå tröja som Ingrosso nu lagt vantarna på.
Bild 8 av 9

Danny Saucedo blev inte glad när det stod klart att Benji-Boy hade en het lunchdejt med en muskelknutte som Danny brukar mysa till det med.
Bild 9 av 9

Danny Saucedo får ett fint stöd av sin flickvän Anna "Modell-Anna" Eriksson.

– Det är inte lika drömmigt som det alltid ser ut, säger han.

För artisten handlar hans oro ofta om den egna karriären. Som artist i det yppersta toppskiktet kan det te sig som att allting redan är förspänt, men det är tufft att hålla sig kvar.

– Stressen i mitt liv har ofta varit tanken att jag måste fortsätta vara relevant. Jag har levt mitt liv genom att skriva musik som folk förhoppningsvis gillar, och då hamnar jag i ett ekorrhjul där jag måste fortsätta skriva låtar som folk tycker om så jag kan fortsätta leva det liv som jag skapat. När jag då börjar känna att ”nja, jag kanske inte vill göra ”In the club” när jag är 36” och folk har stoppat in mig i ett fack där jag bara ska låta på det viset, då har jag pendlat länge mellan att ”hur mycket ska jag skriva musik för att andra vill ha det, och hur mycket musik ska jag skriva för att jag vill ha det?”, säger Danny Saucedo till Aftonbladet.