Därför döms Bathina Philipson för vansinnesfärden

Tuffa bud för Bathina Philipson.
Domen efter vansinnesfärden på Östermalm står fast.
Societetskvinnan får ingen prövning i högre rättsinstans och måste nu betala dryga böter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-09-24 kl 17:40 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om tv-profilen och mångmiljonärshustrun Bathina Philipson, 43, som är gift med kungens gamle kamrat Aje Philipson, 78.

Det var Stoppa Pressarna som också kunde avslöja att Bathina Philipson hamnat i klammeri med rättvisan efter något som mer eller mindre påminde om en scen ur den klassiska actionfilmen “Bullit”. 

Bild 1 av 8

Bathina Philipson får inget prövningstillstånd. Nu har domen mot henne efter vansinnesfärden vunnit laga kraft.
Bild 2 av 8

Det hjälpte inte att societetskvinnan anlitade stjärnadvokaten Johan Eriksson. Högsta domstolen sa nej till prövningstillstånd.
Bild 3 av 8

Bathina Philipson är sedan 2004 gift med Aje Philipson. Bathina var med och tog hand om Hanna i skärgården.
Bild 4 av 8

Det var den här synen som mötte de skräckslagna fotgängarna på Östermalm.
Bild 5 av 8

Bathina Philipson charmar de flesta. Till och med Aje Philipsons ex-hustru Grete Qviberg är svag för den dynamiska palestinskan.
Bild 6 av 8

Bathina Philipsons skräckfärd på Östermalm skakade societeten då det var en bekant till familjen som anmälde henne efter att första ha lurat in henne i en lömsk sms-fälla.
Bild 7 av 8

Bathina Philipson är på plats. Hon är "drottningen av Marbella" och den enda av alla kändiskvinnor på plats som känner kung Carl Gustaf.
Bild 8 av 8

Bathina Philipson måste nu betala sina böter på 14 800 kronor.

Den dramatiska incidenten inträffade våren 2019 då flera personer upplevde hur de närmast kastades in i en otäck skräckfilm mitt på ljusa dagen i Stockholms city.

Plötsligt kom tv-profilen och kungavännen Bathina Philipson farandes med sin bil som skjuten ur en kanon på en exklusiv gata alldeles i närheten av hennes flotta 75-miljonersvåning på Östermalm.