Därför gömmer sig Korosh för Laila Bagge

Korosh Kananian ställer motvilligt upp men gömmer sig helst.
Laila Bagges pojkvän vill göra allt för att undvika uppmärksamhet.
Nu avslöjas det hemliga avtalet med den blonda radioprofilens sambo.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-05-25 kl 05:10 |

ProvaPremium

Korosh Kananian, 28, är betydligt yngre än sin kända sambo Laila Bagge, 46.

Trots att han är arton år yngre än den kvinnliga superentreprenören och tidigare jurymedlemmen i ”Idol” är han väldigt klok och mogen.

Bild 1 av 6

Nu kommer förklaringen till varför Korosh Kananian gör allt för att gömma sig från Laila när tv-kameror dokumenterar hennes liv.
Bild 2 av 6

Korosh har inget behov av att synas. Han söker inte något kändisskap för egen del och han tycker det är påfrestande med att Laila är så känd.
Bild 3 av 6

Laila Bagge är mycket svag för sin unge sambo som tog sig mod en kväll på Riche för fem år sedan och gick fram till den blonda kändisen.
Bild 4 av 6

Korosh är mycket sportig och väldigt fotbollsintresserad och Laila följer gärna med och kollar på matcher så ofta hon kan.
Bild 5 av 6

Laila Bagge med sonen Liam Pitts. Det är deras tillvaro som reality-serien "Lailaland" bygger på. Att Korosh är med ibland är bara bonus.
Bild 6 av 6

Laila Bagge får ett fint stöd i tillvaron av Korosh som alltid är redo att ge ett uppmuntrande råd eller en tröstande kram.

Det är han som har byggt upp Lailas självkänsla igen under parets fem år tillsammans och det är Korosh som är den stora tryggheten i förhållandet. Utan Korosh hade inte Laila varit lika lycklig och hon har idag en helt annan harmoni i sitt inre tack vare sin unge älskare.

Laila Bagge har ända sedan det publika genombrottet som fräsig jurymedlem i TV4-succén ”Idol” varit en offentlig person och hon har alltid gillat rampljuset. För Korosh Kananian är det precis tvärtom – han gör allt för att undvika uppmärksamhet. Kloke Korosh drivs inte av någon fåfänga och han är beredd att gå långt för att undvika kändisskap.

I tv-serien ”Lailaland”, som sänds i TV3, medverkar Korosh men till en början ville han inte alls vara med. I realityserien får tittarna framför allt följa Laila Bagge och hennes äldsta son Liam Pitts, 15, och deras fartfyllda tillvaro. Men det är mycket sparsamt med Korosh i rutan.