Familj

Därför övergav Gunilla Persson sin mamma på nyårsafton

En helt ny situation.
Gunilla Persson valde att lämna sin mamma Iris.
Hollywoodfruns nya beteende överraskar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-01-02 kl 11:48 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 65, är nybliven folkpensionär. Och kanske är det hennes nya situation som fick henne att överge sin älskade mor Iris Persson, 96, på nyårsafton. Hollywoodfrun har en egen förklaring.

Det har återigen varit ett minst sagt stökigt och turbulent år för den långbenta blondinen. Det är alltid någon form av drama kring Gunilla Persson.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi Gunilla Persson i en rosa topp. Hon ler. Till höger ser vi Gunilla klappa sin mamma Iris på kinden.

Gunilla Persson har vårdat sin mamma i hemmet i Los Angeles i över tio år.
Bild 2 av 7

Lika som bär. Över ögonen är Erika Persson är mycket lik sin påstådda pappa miljardären Charles Simonyi. Dottern är på väg att frigöra sig från sin mamma Gunilla Persson.
Bild 3 av 7Vi ser Erika Persson till vänster, Mark Safaryan i mitten och Gunilla Persson till höger.

Gunilla Perssons skandaladvokat Mark Safaryan har tidigare kopplats samman med hennes dotter Erika.
Bild 4 av 7

Disciplinnämndens granskning av Gunilla Perssons advokat Mark Safaryan kommer mycket olägligt för Hollywoodfrun som snart ska upp i rätten med reality-advokaten.
Bild 5 av 7

Advokat Mark Safaryan och Gunilla Persson ska snart upp i domstol. Advokatsamfundets granskning av reality-advokaten kommer minst sagt olägligt.
Bild 6 av 7

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 7 av 7

Här är polisens bild av Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Hennes mamma Iris Persson är sedan många år tillbaka multisjuk. Hon är bland annat drabbad av svår Alzheimers och har sedan länge tappat talförmågan. Hon får ständigt dropp och vårdas dygnet runt.

Guds mirakel

Vid flera tillfällen har Iris tagits in akut på sjukhus och mer än en gång har Gunilla Persson varit övertygad om att hennes mors sista stund varit kommen. Hollywoodfrun har talat själv om att det är Guds mirakel och att bönerna för den åldriga kvinnan är det som räddat henne.

Iris Persson drabbas allt som oftast av slembildning i lungorna och har även ofta problem med svåra urinvägsinfektioner som kan vara livsfarliga i hennes ålder.