Hälsa

Därför tvingas Kikki Danielsson vila

Hon måste vila.
Nu framkommer varför Kikki Danielsson varit försvunnen sista tiden.
Sångerskans vän avslöjar sanningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-23 kl 13:19 |

ProvaPremium

Kikki Danielsson, 71, har varit en självklar del av det svenska folkhemmet ända sedan sitt genombrott på 70-talet. Den blonda sångerskan kom fram när hon frontade dansbandet Wizex som bland annat tävlade i Melodifestivalen.

Sedermera blev Kikki Danielsson soloartist och hennes popularitet växte. Hon har medverkat i Melodifestivalen hela tio gånger och dessutom har hon tävlat i den norska upplagan av tävlingen vid ett tillfälle.

Bild 1 av 6

Kikki Danielsson har inte synts till på länge. Nu avslöjar en vän till sångerskan sanningen om frånvaron.
Bild 2 av 6

Kikki Danielsson har tidigare berättat om sin stora kärlekssorg. Sångerskan vågar inte träffa någon.
Bild 3 av 6Vi ser Kikki Danielsson i en grå tröja och svart väst.

Kikki Danielssons har stora hälsoproblem, hennes tänder vittrar sönder i realtid.
Bild 4 av 6

”Bettan” Andreassen är i allra högsta grad ännu aktiv. Tillsammans med Kikki Danielsson uppträdde de på ”Allsång på Skansen”.
Bild 5 av 6

Kikki Danielsson har skrivit sin självbiografi tillsammans med vännen Sören ”Sulo” Karlsson som nu berättar om hennes frånvaro.
Bild 6 av 6

50 år på scenen har gjort Kikki Danielsson till en av våra mest folkkära artister.

Sångerskan har även tävlat med trion Kikki, Bettan & Lotta – som nyligen meddelade att de ska göra comeback. Kikki Danielsson kommer dock inte medverka när Lotta Engberg, 60, och Elisabeth Andreassen, 65, återförenas.

Oron har vuxit

Den senaste tiden har Kikki Danielsson varit osynlig. Hon har inte gjort några framträdanden och bland fansen har oron vuxit.

Nu berättar vännen och artistkollegan Sören ”Sulo” Karlsson, 53, varför sångerskan inte har setts till på länge. Sören ”Sulo” Karlsson, som nyligen skrev sångerksna självbiografi, intervjuas i  Hänt och han ger en bakgrund till Kikkis frånvaro.