Marknadsföring

Dessa kändisar hittar du i metaverse

De senaste månaderna har metaverse tveklöst fått mycket uppmärksamhet.
Bland annat då det nya fenomenet anses vara nästa steg i digitaliseringen, vilket naturligtvis lett till att kändisar hoppat på trenden.
För vad gör de inte för att bli både rikare och kändare?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2022-04-27 kl 04:00 |

ProvaPremium

Några experter förutspår att metaverse en dag kommer att bli en plats där samhället kan samlas för att göra allt ifrån att arbeta till att åtnjuta underhållningen av slots.
Förespråkare av fenomenet menar också att metaverse i framtiden kommer att vara så integrerat i det dagliga livet, som internet är idag, att de individer som inte har tillgång till det kommer att bli utfrysta.  

Bild 1 av 1meta sp stor 1 - Stoppa Pressarna

Så att Snoop Dogg, Paris Hilton, Method Man, Lady Gaga och tjejbandet Blackpink har sina egna virtuella utrymmen i metaverse är inte särskilt chockerande. 

Snoop Dogg Den välkända amerikanska rapparen Snoop Dogg sägs bygga en Snoopverse på The Sandbox – en plattform byggd på Ethereums blockkedja. Denna mark menar Snoop att han vill använda för virtuella konserter, konst- och bilutställningar, poolfester och shopping. Om saker och ting går hans väg blir det som en digital kopia av hans massiva herrgård i Kalifornien. Vidare kan artistens virtuella grannar få tillgång till en kopia av huset och bjudas in till exklusiva fester i den virtuella miljön, något som fans gärna betalar miljoner för.