Hälsa

Dotterns nya ord om Lasse Berghagens fortsatta kamp

Krisen är inte över.
Nu väljer Malin Berghagen att berätta om Lasse Berghagens hälsostatus.
Den ikoniske underhållaren kämpar för sitt liv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-10-03 kl 18:14 |

ProvaPremium

Lasse Berghagen, 78, har i flera veckor vårdats på sjukhus. Den gänglige sångaren hölls nedsövd av läkarna efter att komplikationer tillstött i samband med att man bytte ut en hjärtklaff.

För att spara de inre organen var underhållaren sövd i närmare två veckor. Nu har han vaknat men är fortfarande inlagd på intensivvårdsavdelningen på Karolinska sjukhuset norr om Stockholm.

Bild 1 av 6

Malin Berghagen har verkligen månat om sin far och varit hos honom nästan hela tiden.
Bild 2 av 6

Lasse Berghagen låg nedsövd och kämpade för sitt liv. Då arrangerade dottern Maria "Snaps-Mia" Berghagen och svärsonen Olof Röhlander en kräftskiva för inbjudna kändisar vilket blev mycket omstritt. Man festade på Martin Sjölanders restaurang Knut Bar.
Bild 3 av 6

Läget är kritiskt. Lasse Berghagen låg nedsövd över en vecka efter en hjärtoperation som gick fel. Nu har han vaknat och vårdas på intensiven.
Bild 4 av 6

Lasse Berghagen har lämnat oss. Sångaren har avlidit efter komplikationer i samband med en hjärtoperation.
Bild 5 av 6

Lasse Berghagen blev 78 år.
Bild 6 av 6

Den ikoniske artisten tvingas använda en käpp numera.

Nu berättar dottern Malin Berghagen, 57, om sin och familjens kamp för deras älskade Lasse. På sin blogg skriver yogaprofilen:

– Den senaste månaden har jag upplevt så mycket kärlek. Jag och lillasyster Maria som inte vuxit upp med varandra som jag och Kristin har pratat med varandra flera gånger om dagen och verkligen visat för varandra att även om vi lever separata liv så är vi 100 % vid varandras sida.

Det går inte att ta miste på att Malin Berghagen är berörd över den senaste tidens prövningar. Hon gläds åt att familjen ställer upp för varandra och nämner sin halvsyster Maria Berghagen, 47, speciellt.