Ebba Buschs fräcka affär stoppas av myndighet

Hit men inte längre!
Nu stoppas Ebba Busch fräcka försök att köpa en fastighet av Esbjörn, 81, mot hans vilja.
KD-partiledarens ödesdigra misstag kan bli hennes fall.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-10-19 kl 16:52 |

ProvaPremium

När inte Ebba Busch, 33, festar med sina influencer-polare så försöker hon köpa en släktgård av 81-årige Esbjörn med minnesproblem.

Den åldrade mannens tårfyllda vädjan om att häva affären verkar inte bekomma Ebba Busch som gjort politisk karriär på att hon ”månar” om de äldre.

Bild 1 av 6ebba busch stoppas stor 1 - Stoppa Pressarna

Nu har hon gjort bort sig igen. Ebba Busch klarade inte av att fylla in ansökan om lagfart på ett korrekt sätt. Det här innebär att fastighetsaffären med Esbjörn kan stoppas.
Bild 2 av 6ebbabusch esbjorn stor 1 - Stoppa Pressarna

Ebba Busch har redan börjat skövla Esbjörns tomt, trots att hon inte är ägare till fastigheten som han inte vill sälja.
Bild 3 av 6ebba busch make stor1 - Stoppa Pressarna

Ebba Busch är nyskild och festar numera med sina influencerpolare, det verkar påverka både hennes omdöme och kognitiva förmåga givet det faktum att hon inte klarade av att fylla i ansökan om lagfart på ett korrekt sätt.
Bild 4 av 6ebba busch esbjorn stor1 1 - Stoppa Pressarna

Ebba Busch har gjort politisk karriär på att säga sig måna om äldre, nu hotar hon Esbjörn, 81, med domstol.
Bild 5 av 6ebba busch esbjorn stor - Stoppa Pressarna

Ebba Busch trovärdighet får anses vara förbrukad efter festskandalerna och hur hon kör över en 81-årig man med minnesproblem.
Bild 6 av 6ebba busch kokain stor1 1 - Stoppa Pressarna

På nätet kokain-hånas nu Ebba Busch efter sitt hårda festande. Det är satir-kontot Kritaen5a som visar partiledaren och hennes tveksamma influencerpolare Margaux Dietz som "kokainsvullna".

Det är Expressens rutinerade reporter-räv Leif Brännström som avslöjat att Ebba Busch köpt en släktgård av Esbjörn, 81. Den något minnessvage åldringen ångrade sig dagen efter affären gjordes upp men KD:s partiledare var obeveklig och hotar med stämning om inte den gamle mannen viker ner sig.

Men nu har toppolitikern med det tveksamma omdömet drabbats av ett tufft bakslag i sina fräcka försök att komma över fastigheten. Lantmäteriet avslår Ebba Buschs försök att få lagfart för fastigheten, avslöjar Expressen.