Misslyckande

Efter porrskandalen: fansen överger Gunilla Persson

Nu rasar hela hennes värld.
Gunilla Persson har tappat greppet efter alla skandaler och bråk
Fansen och följarna vänder sig mot Hollywoodfrun i äckel och vämjelse.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-07 kl 08:14 |

ProvaPremium

Att Gunilla Persson, 63, är utsatt för hård kritik på sina sociala medier är inget nytt i sig. Vid flera tillfällen är det många följare som har reagerat över hur hon exponerar sin sjukliga mamma Iris Persson, 96, på sina sociala medier.

Det är flera personer som uttryckt upprördhet över hur Hollywoodfrun lägger ut bilder på sin mamma i samband med att hon kämpar för sitt liv under sjukhusvistelser.

Bild 1 av 11

Gunilla Persson menar att hennes skandalomgärdade advokat Mark Safaryan är utsatt för en lömsk komplott av porrstjärnan Puma Swede.
Bild 2 av 11

Advokat Mark Safaryan representerar både Gunilla Persson och Patrick Ekwall. Mark Safaryan kurtiserar även porrstjärnan Puma Swede.
Bild 3 av 11

Gunilla Perssons desperata jakt på pengar med hjälp av advokaten Mark Safaryan riskerar även att ödelägga Hollywoodfruns popularitet.
Bild 4 av 11

Patrick Ekwall har inte bara ekonomiska bekymmer. Hans advokat Mark Safaryan är anmäld till Advokatsamfundet för brott mot god advokatsed.
Bild 5 av 11Till vänster ser vi Kalle Moraeus u svart skjorta och till höger Gunilla Persson i en glittrig klänning.

En gång i tiden var Gunilla Persson omtyckt. Riksspelmannen Kalle Moraeus hade ett extra gott öga till Hollywoodfrun med de långa benen och vackra hårmanen.
Bild 6 av 11Till vänster ser vi en bekymrad Gunilla Persson, hon står i en dörröppning. Till höger ser vi Iris Persson i en röd tröja och svart kavaj, hon ser uppjagad ut.

Iris Persson blev svårt sjuk i covid. Gunilla vakade vid hennes sida på sjukhuset.
Bild 7 av 11

Likt ett monster kommer Gunilla upp ur den gröna sörjan. Hon medverkade i "Fångarna på Fortet" senaste säsongen, annars är det tunt med tv-jobben.
Bild 8 av 11Till vänster i bild ser vi Gunilla Persson i en orangea t-shirt, hon har håret uppsatt och ser fokuserad ut. Till höger i bild ser vi dottern Erika Persson i en blå t-shirt, hon ser sammanbiten ut.

Gunilla Persson är till råga på allt omsprungen i popularitet av sin dotter Erika Persson som snart ska vara med i Bianca Ingrossos talkshow.
Bild 9 av 11

Erika Perssons pappa är okänd. Miljardären Charles Simonyi har pekats ut som pappa och onekligen är de lika varandra över ögonen.
Bild 10 av 11

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 11 av 11

Här är polisens bild av Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Många menar även på att det är dags för Gunilla Persson att släppa taget och låta hennes stackars mor få somna in efter ett långt och strävsamt liv i den lilla bruksorten Högsjö på gränsen mellan Södermanland och Närke.