Pengar

Efter sexskandalen: Linda Staaf poserar med kvinnor på nätet

Nu tar hon nästa steg.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur den skandaliserade Linda H Staaf nu ska tjäna pengar på sitt kändisskap.
På nytagna bilder som florerar på nätet poserar poliskvinnan med flera andra kvinnor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-09-05 kl 17:19 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Linda H Staaf, 47, inte bara var älskarinna åt Sveriges överbefälhavare Micael Bydén, 59.

Den fanns en förhistoria; hon hade även haft en sexuell relation med pikanta inslag med sin lönesättande chef Mats Löfving som så tragiskt tog sitt liv i februari i år efter att härvan inom polisledningen blottlagts.

Bild 1 av 6

Linda H Staaf, var tidigare underrättelsechef på Nationella operativa avdelningen (Noa), sedan kom Stoppa Pressarnas avslöjanden. Nu hittar hon andra sätt att tjäna pengar.
Bild 2 av 6

Älskarinnan Linda H Staaf tillsammans med ÖB Micael Bydén som skiljde sig för den blonda poliskvinnans skull och exponerade sig gentemot främmande makt (läs Ryssland).
Bild 3 av 6

Nyligen rörde sig skandalparet helt ogenerat på stan i Norrköping, mitt framför barnfamiljer. Ett ögonvittne berättar att det var som att Linda H Staaf och ÖB ville visa upp sig. Bakom paret ser vi en skattefinansierad livvakt.
Bild 4 av 6

Linda H Staaf berättar i en intervju om sina livskriser och hur de format henne. Den blonda poliskvinnan vägrar ge upp. Nu kommer snart en ny bok av henne.
Bild 5 av 6

Linda H Staaf var på plats i Almedalen förra året och Stoppa Pressarnas team hade henne under uppsikt.
Bild 6 av 6

Linda H Staaf för numera en undanskymd tillvaro hos polisen, det är oklart vad hon har för arbetsuppgifter.

Linda H Staaf har själv svårt att se att hon gjort något fel. Och då talar vi inte om det faktum att hon ödelagt minst tre äktenskap genom sin förmåga att förföra äldre uniformsbeklädda och inflytelserika herrar.